Denizbank banka hesabı olanlara ödeme! 68.000 TL Tek kalemde ve Şipşak Verilecek!

Denizbank banka hesabı olanlara ödeme! 68.000 TL Tek kalemde ve Şipşak Verilecek!

Denizbank banka hesabı olanlara ödeme! 68.000 TL Tek kalemde ve Şipşak Verilecek!
Yayın Tarihi: 24.11.2023 19:15:00

DenizBank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için çığır açan bir kampanya başlatıyor! Yepyeni kampanya kapsamında, 68.000 TL nakit kredi kullanmak isteyenlere, belirli şartlar çerçevesinde, TC kimlik numarası üzerinden başvuru yapma imkanı sunuyor. DenizBank'ın bu özel kampanyası, 3 ay ertelemeli ve 24 ay vadeli olarak sunulan avantajlı kredi ödeme seçenekleri ile dikkat çekiyor.

DenizBank'ın 68.000 TL'ye kadar bireysel tüketici kredisi kampanyası, başvuruların TC kimlik numarası üzerinden gerçekleştirilebileceği özel bir fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında 3 ay ertelemeli ve 24 ay vadeli ödeme seçenekleriyle vatandaşlara finansal destek sağlanıyor.

Başvurular sonucunda 50.000 TL altında kredi onayı alan vatandaşlar, 36 ay vadeli ödeme seçeneğiyle kredilerini kullanabiliyorlar. Bu uzun vadeli ödeme seçeneği, özellikle bireysel ihtiyaçları karşılamak isteyenlere finansal esneklik sunuyor.

DenizBank, 68.000 TL kredi kampanyasına katılmak isteyenleri hızlı bir şekilde değerlendiriyor. Cep telefonları üzerinden SMS atarak başvuruda bulunmak isteyenler, "Kredim [TC Kimlik] [Doğum Tarihi]" yazarak 32 80 numarasına mesaj göndererek başvurularını gerçekleştirebiliyorlar.

DenizBank, SMS ile kredi onayı alan vatandaşlara hemen kullanım imkanı sunuyor. Onay alındıktan sonra en yakın DenizBank şubesine gidilerek veya mobil uygulama üzerinden kullanılabilecek krediler, hızlı bir şekilde kullanıcılara ulaştırılıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR