Denizbank banka hesabı olanları uyardı! 3 gün içinde işlem yapmanız isteniyor

Denizbank banka hesabı olanları uyardı! 3 gün içinde işlem yapmanız isteniyor

Denizbank banka hesabı olanları uyardı! 3 gün içinde işlem yapmanız isteniyor
Yayın Tarihi: 31.07.2023 13:06:00

Denizbank Banka hesabı olan vatandaşlar için başlatmış olduğu yeni bireysel tüketici kampanyasında 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattığını açıkladı. Denizbank 3 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara 37.000 gelir belgesiz ihtiyaç kredisi ödemesi verecek. 
 
Denizbank başlatmış olduğu bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte özellikle son zamanlarda düşük faiz oranları ile birlikte kredi kullanmak isteyenlerin ilk tercih etmiş olduğu bankaların başında gelmektedir. Denizbank üzerinden Cep telefonunuz aracılığı ile birlikte SMS atarak veya başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız nakit işlemlerinizi yapmak için internet bankacılığını kullanarak da bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılabilirsiniz. 
 
Denizbank ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız başvuru şartlarına uygun olmanız halinde ihtiyaç kredisi ödemelerinizi hemen aynı gün içinde verecek ve nakit kredi ödemelerinizi almak için 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturabileceksiniz. DenizBank en kolay kredi başvuru yöntemlerinden bir tanesi olan Cep telefonunuz üzerinden kısa mesaj atarak bireysel tüketici kredisi kampanyasına sizleri sunmaktadır.
 
Denizbank Cep telefonunuz üzerinden sms ile bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız cep telefonunuzun Mesaj kısmına girdikten sonra kredim t.c kimlik ve doğum tarihinizi gün ay yıl olarak yazarak 32 80 numarasına mesaj olarak göndermeniz halinde bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak 3 gün içerisinde yapılan Bu kampanyada düşük faizli ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. Denizbank sadece Cep telefonunuz üzerinden mesaj atarak değil aynı zamanda cep telefonumuz üzerinden indirmiş olduğunuz DenizBank'ın kendi mobil uygulaması üzerinden de internet şifrenizle giriş yaparak bireysel kredi kampanyasına katılmanıza olanak sağlayacak ve bu kredilerde de diğer kredilere bakarak daha düşük faizlerle onay aldığınızı göreceksiniz.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR