Denizbank, Cebinde Kartı Olan Her Vatandaşa 50 Bin TL Kredi Fırsatı Sunuyor!

Denizbank, Cebinde Kartı Olan Her Vatandaşa 50 Bin TL Kredi Fırsatı Sunuyor!

Denizbank, Cebinde Kartı Olan Her Vatandaşa 50 Bin TL Kredi Fırsatı Sunuyor!
Yayın Tarihi: 19.09.2023 11:12:00

Denizbank, kredi kartı veya bankamatik kartı sahibi olan 18 yaş üstü her vatandaş için heyecan verici bir kampanya başlatıyor. Bankanın yaptığı açıklamaya göre, Denizbank müşterilerine kısa vadeli özel bir kredi kampanyası sunulacak. Bu kampanya kapsamında, Denizbank ihtiyaç kredisi olarak verilecek olan 50 bin TL kredi fırsatı sunulacak. Kampanyaya katılmak isteyenlerden bazı şartlara uygun olmaları istenecek ve başvurular Denizbank'ın resmi internet sitesi üzerinden yapılacak.

Denizbank Kredi Kampanyası'na katılmak isteyenler, başvurularını hızlı bir şekilde tamamlarken aynı zamanda düşük faizli kredi fırsatından da yararlanacaklar. Bu kampanya, ay sonuna kadar geçerli olacak ve Denizbank müşterileri, kredi başvurularını SMS ile veya Denizbank mobil uygulaması üzerinden kolayca yapabileceklerdir. Denizbank Kredi Kampanyası'na katılmak isteyen herkes, başvurularını gerçekleştirdikten sonra bankadan hızlı bir yanıt alacaklar. Başvuru şartlarına uygun olanlar, bu bankadan ihtiyaç kredisi alabileceklerdir.

Denizbank SMS ile kredi başvurusu yapmak isteyenler için işlem oldukça basit. Cep telefonlarından ücretli bir SMS göndererek başvurunuzu yapabilirsiniz. Denizbank SMS ile kredi başvurusu için "KREDİM TC KİMLİK DOĞUM TARİHİ" gibi bilgileri içeren bir mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. Bu mesajı 3280 numarasına göndererek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Kredi başvurunuz hızlı bir şekilde işleme alınacak ve SMS ile onay almanız halinde internet bankacılığını kullanarak kredi talebinizi tamamlayabileceksiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR