Denizbank duyurdu: BUGÜN son gün! Kaçırmayın! 600 TL ödeme verilecek

Denizbank duyurdu: BUGÜN son gün! Kaçırmayın! 600 TL ödeme verilecek

Denizbank duyurdu: BUGÜN son gün! Kaçırmayın! 600 TL ödeme verilecek
Yayın Tarihi: 31.10.2023 13:15:00

Her ay düzenlenen özel kampanyalarla müşterilerine benzersiz avantajlar sunan DenizBank, yepyeni bir fırsatla karşınızda! DenizBank'ın BONUS Business Kart sahipleri için özel olarak sunulan bu kampanya, harcamalarınızı daha da avantajlı hale getirmenin kapılarını aralıyor. 600 TL'ye varan indirim fırsatıyla dolu dolu bir alışveriş deneyimi sizi bekliyor. Detaylara birlikte göz atalım!

DenizBank BONUS Business Kart İle Kazançlı Alışverişler Başlıyor!

Kampanya Tarihleri: 01 Ekim 2023 - 31 Ekim 2023

Başvuru Koşulları:

  1. Kampanyadan yararlanmak için MobilDeniz ve İnternet Bankacılığı üzerinden BONUS Business Kredi Kartı başvurusunda bulunmanız gerekmektedir.
  2. Kampanya, 01 Ekim 2023 - 31 Ekim 2023 tarihleri arasında onaylanan ilk BONUS Business Asıl kart başvuruları için geçerlidir.
  3. Kampanyadan yararlanmak için başvuru tarihinde, mevcutta açık statülü BONUS Business Kart’ına sahip olunmamalıdır.
  4. 01 Haziran 2023 tarihi itibariyle Asıl Kart’ını kapatıp, yeni kart alındığında kampanyaya dahil olunamaz.

Kazançlı Alışverişin Sırrı: İnternet Harcamaları!

Müşterilerimiz yeni BONUS Business Kartları ile Ekim, Kasım ve Aralık aylarında internet üzerinden yapacakları alışveriş işlemlerinin azami yarısı (50%) olacak şekilde ayda en fazla 200 TL, 3 ay süresince de toplamda 600 TL indirim kazanabilecektir.

Detaylar:

  • Kampanya katılımlı değildir. Sadece belirtilen kanallardan yapılan başvurularla onaylanan DenizBank BONUS Business Kartları kampanyaya otomatik olarak dahil edilir.
  • Sadece internet harcamaları ödüle tabi olup fiziksel POS üzerinden yapılan işlemler, Nakit Avans işlemleri ve BONUS kullanımları kampanyaya dahil değildir.
  • Sanal Kart ile yapılan işlemler de indirimden yararlanacaktır. İndirim Ek Kart’a yansıtılacaktır.
  • Alışverişten kazanılan indirimler takip eden ayın ilk 10 iş günü içinde karta yansıtılacak ve ayrıca SMS ve DenizKartım üzerinden bildirim ile bilgilendirme yapılacaktır.
  • Kampanya müşteri bazlıdır. Her müşteri ödülden 1 kez faydalanabilir. Bir müşteri kampanya dahilinde 3 ay boyunca ayda en fazla 200 TL, 3 ayda toplamda 600 TL indirim kazanabilir.
  • Bonus POS kullanımı zorunlu değildir.
  • İade/iptal işlemlere indirim uygulanmayacaktır.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR