DenizBank Emekli Promosyon Kampanyası: EYT'lilere 10.000 TL'ye Kadar Ödeme İmkanı

DenizBank Emekli Promosyon Kampanyası: EYT'lilere 10.000 TL'ye Kadar Ödeme İmkanı

DenizBank Emekli Promosyon Kampanyası: EYT'lilere 10.000 TL'ye Kadar Ödeme İmkanı
Yayın Tarihi: 20.05.2023 19:03:00

DenizBank, SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı emeklilerine yönelik yeni bir promosyon kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) durumunda olan ve ilk defa DenizBank'tan maaş almaya başlayacak olan vatandaşlar, maaş tutarlarına göre promosyon ödemesi alabilecekler. İşte DenizBank emekli promosyon kampanyasının detayları...

DenizBank Emekli Promosyon Kampanyası

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yasalaşmasıyla birlikte emekli olan vatandaşlar, bankaların emekli promosyon kampanyalarını yakından takip etmektedir. Yüksek promosyon ödemesi sunan bankaları araştıran emekli vatandaşlar için DenizBank'tan da yeni promosyon rakamları duyuruldu. DenizBank, mayıs ayına özel emekli promosyon kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekmektedir.

DenizBank EYT Promosyon Ödemeleri

DenizBank'tan ilk defa maaş alacak olan EYT'li vatandaşların, bankaya 3 yıl boyunca maaş alma taahhüdü vermeleri gerekmektedir. MobilDeniz uygulamasını indirdikten sonra kolaylıkla 10.000 TL'lik promosyon kampanyasından yararlanabilirsiniz. Peki, DenizBank EYT'lilere ne kadar promosyon ödemesi yapacak?

  • 3.499 TL ve altında maaş alan müşterilere toplamda 6.000 TL ödeme yapılacak.
  • 3.500 TL ile 7.499 TL arasında maaş alan müşterilere toplamda 7.000 TL ödeme yapılacak.
  • 7.500 TL ile 9.999 TL arasında maaş alan müşterilere toplamda 9.000 TL ödeme yapılacak.
  • 10.000 TL ve üzerinde maaş alan müşterilere toplamda 10.000 TL ödeme yapılacaktır.

DenizBank Promosyon Kampanyası Detayları

SGK emekli maaşını ilk defa DenizBank'a taşıyacak olan EYT'lilere, 3 yıl boyunca taahhüt verdikleri takdirde 10.000 TL'ye varan nakit promosyon ödemesi yapılacaktır. Ayrıca, taahhüdü bozan müşterilerden belirli bir kesinti yapılacağı da belirtilmiştir. Promosyon ödemeleri, emekli maaşının ilk kez DenizBank'a yatırılmasını takiben 2 iş günü içerisinde hesaba aktarılacaktır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR