Denizbank Emekliye Borç Kapatma Kredisi Veriyor

Denizbank emekliye borç kapatma kredisi vermeye başladı. Özellikle son yıllarda borçlardan dolayı kredi alamayan emeklilerin ilk adresi Denizbank olmuştur. Bu bankadan istediğiniz zaman kredi başvurusu yaparak tüm banka borçlarınızı tek bir çatı altında toplayabilirsiniz.

Denizbank Emekliye Borç Kapatma Kredisi Veriyor
Yayın Tarihi: 4.02.2020 23:15:00

Denizbank emekliye borç kapatma kredisi vermeye başladı. Özellikle son yıllarda borçlardan dolayı kredi alamayan emeklilerin ilk adresi Denizbank olmuştur. Bu bankadan istediğiniz zaman kredi başvurusu yaparak tüm banka borçlarınızı tek bir çatı altında toplayabilirsiniz.

Denizbank emekli kredisi olarak verilen bu kredilerde bankanın aradığı bazı şartlar vardır. Bu kredi için kredi notunuzu dert etmenize gerek yoktur. Kredi notu düşük olan ve emekli olan kişiler bu borç kapatma kredilerini alabilirler. Borç kapatma kredilerinde en önemli şartlardan birisi emekli maaşınızı Denizbank üzerinden almanız veya bu bankaya maaş taşıması yapmanızdır. Eğer emekli maaşınız bu bankada değilse tüm borçlarınız hesaplanır ve yine de kredi başvurusu yaparsınız. Ama kredi alırken maaşınızı bu bankaya taahhüt etmeniz gerekiyor. Bu şekilde tüm borçlarınızı kapatmanıza olanak sağlanır.

Denizbank Emekliye 65.000 TL’ye Kadar Kredi

Denizbank emekli kredisi olarak verilen bu kredinin limiti 65.000 TL’dir. Banka emekli maaşını kendi bankasından alan kişilere uygun faiz oranları ve 60 ay vade yaparak emekli kredisi vermektedir. Emekli kredisi alırken tüm kredi ve kredi kartı borçlarınız hesaplanır. Banka çünkü tüm borçlarınızı kapatmak isteyecektir. Bu durumda sizin banka borcu olduğunuz yerlere giderek kapatma rakamlarını öğrenmeniz gerekiyor. Daha sonra Denizbank kredi başvurusu yapıp, kredi onaylanırsa bu borçlar bankalara IBAN numarası ile gönderilecektir. Denizbank emekli kredisi başvurusu yapacak olan müşteriler 70 yaşına kadar bu krediyi kullanabilirler.


Denizbank Borç Kapatma Kredisi Başvurusu İçin Ne Yapmalıyız?

İlk olarak maaşınızın bu bankada olması gerekiyor. Eğer maaşınız bu bankada değilse ve kendi bankanızda da kredi yüzünden blokeliyse yine de Denizbank emekli kredisi alabilirsiniz. Bunun için bankaya gidip ilk olarak kredi başvurusunda bulunmanız gerekiyor. Bankadan kredi başvurusu yaptıktan sonra eğer onay alırsanız Denizbank borcunuz olan ve bloke kaldırılması için kredi ödemesini yapacaktır.

Eğer maaş bankanızdaki bloke kalkarsa da bu işlemleri e-devlet sistemi üzerinden kolayca maaş taşımasını yapabilirsiniz. E-devlet şifreniz yoksa PTT’den alabilirsiniz. PTT’den alınan E-devlet şifresi ile Maaş Banka Değişikliği araması yaparak bankanızı değiştirebilirsiniz. Eğer hala blokeli olarak gözüküyorsa KMH hesabı veya emekli promosyonu olduğu içindir. Bu emekli promosyonu aldıysanız ve maaşınızı taşıyamıyorsanız bu parayı geri ödemeniz gerekmektedir. Maaşınızı Denizbank’a taşıdığınızda ilk maaşı alındığında bu bankadan da emekli promosyonu alabilirsiniz.

Borç Kapatma Yaptım, Ödemezsem Ne Olur?

Eğer Denizbank emekli kredisi alarak borç kapatma kredisi alırsanız diğer aldığınız tüm krediler gibi bu kredilerde de aylık ödemeler yapacaksınız. Yaptığınız vadeye kadar her ay ödemeniz gerekiyor. Kredi başvurusu sonrasındaki aylarda ödemeler yapılması gerekmektedir. 1.ay ödemezseniz kredi puanınız ve siciliniz bozulur. 2.ay da yine kredi puanlarınız düşer ve banka sizi uyarmaya başlar. 90 gün hiç ödemezseniz de icralık olursunuz. Genel olarak banka emekli maaşınızın aldığı gün kredi taksitini ödemenizi ister. Eğer sizde böyle yaparsanız düzenli ödemiş olursunuz.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR