Denizbank emekliye ödeme yapılacak! Denizbank kredi kampanyası başladı! Emeklilere ödemeler geliyor

Denizbank emekliye ödeme yapılacak! Denizbank kredi kampanyası başladı! Emeklilere ödemeler geliyor

Denizbank emekliye ödeme yapılacak! Denizbank kredi kampanyası başladı! Emeklilere ödemeler geliyor
Yayın Tarihi: 1.07.2023 00:21:00

Denizbank'ın emekli maaşı alan vatandaşlara yönelik özel bir kampanya düzenlediği duyuruldu. Banka, emekli olan kişilere yeni faiz oranlarıyla şartsız olarak kredi imkanı sunacağını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Denizbank, emekli kredilerinde en aktif kampanyaları düzenleyen bankalar arasında yer almaktadır. Kredi başvurusu yapacak olan emeklilerin, kredi notu düşük olsa bile Denizbank'tan kredi alabileceklerini belirtmek istiyoruz. 70 yaşına kadar olan emeklilerin Denizbank emekli kredisi ile ihtiyaçlarını karşıladıklarını söylemek istiyoruz. Bu kampanyadan faydalanabilmek için Denizbank'tan maaş almanız gerekmektedir.

Banka, kredi vereceği emeklilerin maaşlarını taşıyarak kredi sağlamaktadır. Eğer maaşınız Denizbank'ta ise kimlik belgenizle kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Şimdi size Denizbank emekli kredisi hakkında daha fazla bilgi vereceğiz.

Denizbank Emekli Kredisi Başvurusu Şartları

Denizbank'tan emekli kredisi almak isterseniz ve maaşınız bu bankada değilse, banka maaşınızı taşıyarak size kredi verecektir. Denizbank emekli kredilerinde ayrıca diğer bankalara olan borçların kapatılması gerekmektedir. Banka, diğer bankalara olan kredi ve kredi kartı borçlarınızı hesaplayacak ve buna göre kredi imkanı sağlayacaktır. Eğer bankalarda icralık borçlarınız varsa, bu durumda Denizbank'tan kredi almanız mümkün olmayacaktır. İcralık olan müşteriler, banka icra borçlarını kapattıktan sonra kredi başvurusu yapabilirler.

Denizbank Emekli Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Denizbank emekli kredisi başvuruları sadece banka şubelerinden yapılmaktadır. SMS veya internet üzerinden yapılan kredi başvurularında olumsuz bir yanıt almanız durumunda, bu durum direk olarak banka sicilinize işlenecektir. Kredi başvurusu için banka şubesine gitmeniz ve kimlik belgenizle başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Eğer maaşınız Denizbank'ta değilse, e-devlet şifrenizle işlem yaparak maaş hesabınızı Denizbank'a taşıyabilirsiniz. Denizbank emekli kredi başvurusu onaylandıktan sonra diğer banka borçlarınız kapatılacak ve üzerine kalan limit size verilecektir. 65.000 TL'ye kadar kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Eğer 65.000 TL'nin üzerinde bir kredi başvurusu yapacaksanız, bankaya ipotek vermeniz gerekmektedir. İpotekli olarak kredi başvurusu yapmak için bir gayrimenkul ipoteği vermeniz gerekmektedir. Gayrimenkulünüzün ekspertiz değerinin yüzde 50'sine kadar ve 36 ay vadeli olarak kredi kullanabilirsiniz. Örneğin, 250.000 TL değerinde bir gayrimenkulünüz varsa, 125.000 TL'ye kadar kredi kullanma imkanınız bulunmaktadır. Denizbank kredi başvurusu yapan müşteriler, başvuru sonrasında hemen sonuç alamazlar. Kredi sonucu genel müdürlük tarafından değerlendirildiği için sonuç 1-3 iş günü içinde size bildirilecektir. Kredi başvuru sonucunu banka şubesinden veya müşteri hizmetleri numarası üzerinden öğrenebilirsiniz. Başvuru sonucu belli olduktan sonra sizi arayarak ve SMS yoluyla bilgilendirileceksiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR