Denizbank, Gelir Belgelerine İhtiyaç Duymadan Emeklilere Düşük Faizli Nakit Krediler Sunuyor

Denizbank, Gelir Belgelerine İhtiyaç Duymadan Emeklilere Düşük Faizli Nakit Krediler Sunuyor

Denizbank, Gelir Belgelerine İhtiyaç Duymadan Emeklilere Düşük Faizli Nakit Krediler Sunuyor
Yayın Tarihi: 8.10.2023 22:54:00

Denizbank, banka aracılığıyla emekli maaşı alan emeklilere, gelir belgesi gereksinimi olmadan 30.000 TL ile 50.000 TL arasında nakit kredi başvurusu yapma imkanı sunduğunu duyurdu. Bu kampanya, yalnızca emekli vatandaşlar için geçerli olup, Denizbank, acil nakit ihtiyacı olan emeklilere aynı gün destek kredi ödemesi yapmayı taahhüt ediyor. Başvuruda bulunmak isteyenler, kredi süreleri için 36 aya kadar başvuru yapabilirler ve bu kredi fırsatından yararlanabilirler.

İşlemlerini en yakın banka şubesinde tamamlamak isteyenler için, geri ödemeler için 3 aylık bir ödeme erteleme seçeneği de bulunmaktadır.

Eğer şu anda emekli maaşınızı Denizbank aracılığıyla alıyorsanız, emekli kredi fırsatından bu banka aracılığıyla yararlanabilirsiniz. Bu kredilerle ayrıca diğer bankalardaki tüm mevcut borçlarınızı birleştirebilir ve ödeyebilirsiniz.

Denizbank'tan emekli maaş hesabınız aracılığıyla başvuruda bulunmak isterseniz, banka mobil uygulaması, web sitesi ve müşteri hizmetleri hattı aracılığıyla destek sunmaktadır.

SMS BAŞVURULARI DA KREDİ İÇİN UYGUNDUR!

Denizbank, Emekli Kredisi kampanyasında yüksek kredi skoruna sahip bireylere cep telefonlarına SMS göndererek kredi sağlayacaklarını duyurdu. Denizbank Cebimde Kredi kampanyasına katılarak başvuru sahipleri, 36 aylık bir vade ile ilk taksit ödemesi için 90 günlük bir ödeme erteleme sürecinden faydalanabilirler. Cebimde Kredi kampanyasına başvurmak için sadece 'kredim' yazıp Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranızı 3280 numarasına göndermeniz yeterlidir. Böylece Denizbank aracılığıyla bir SMS kredi başvurusu yapmış olursunuz




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR