Denizbank hesabı olanlar dikkat! 7 gün içinde işlem yapmanız gerek

Denizbank hesabı olanlar dikkat! 7 gün içinde işlem yapmanız gerek

Denizbank hesabı olanlar dikkat! 7 gün içinde işlem yapmanız gerek
Yayın Tarihi: 4.10.2023 11:00:00

Denizbank cep telefonları üzerinden sms ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapılacak olan vatandaşlar için 30.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı.

Denizbank üzerinden başlatılan yeni bireysel tüketici kredisi kampanyasına başvuru gerçekleştirecek olan kişiler cep telefonları üzerinden mesaj atarak 30.000 TL kredi ödemesi olabilir. 

DenizBank SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu için kredi puanı 1500 lira üzerinde olan vatandaşlar kendi cep telefonları numaraları üzerinden atacakları mesaj ile birlikte ne kadar kredi onayı aldıklarını 2 dakika içerisinde öğrenebilir.


DenizBank SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu için kredim yazımı boşluk bırakın TC kimlik numaranızı yazın boşluk bırakın ve doğum tarihinizi gün ay yıl olarak yazdıktan sonra bu mesajı 32 80 numarasına göndererek Denizbank üzerinden bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak 36 ay vadeli bireysel kredi için başvuruda bulunabilirsiniz.

Denizbank Banka hesabı olan vatandaşlar bir hafta içerisinde başvurularını gerçekleştirmek için Denizbank mobil uygulamasını kullanabilir ve internet bankacılığı uygulamaları üzerinden ihtiyaç kredisi alabilmektedir. t.c kimlik numaranız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilir ve ihtiyaç kredinizi kullanabilirsiniz aynı zamanda Denizbank sizlere daha yüksek limitlerde de bireysel kredi kampanyalarına katılarak ihtiyaç kredisi imkanından faydalanmanıza olanak sağlamaktadır. 

Denizbank üzerinden kredi kullanacak olan vatandaşların 60 yaş üzeri ve emekli olması durumunda emekli maaş müşterisi olması halinde hem ihtiyaç kredisi hem borç kapatma kredisi hem de emekli promosyonu alabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR