Denizbank, Kredi Kartı Harcamalarında Geçerli Kampanyayla Müşterilerine İndirim Sunuyor

Denizbank, Kredi Kartı Harcamalarında Geçerli Kampanyayla Müşterilerine İndirim Sunuyor

Denizbank, Kredi Kartı Harcamalarında Geçerli Kampanyayla Müşterilerine İndirim Sunuyor
Yayın Tarihi: 1.06.2023 20:38:00

Denizbank, müşterilerine yönelik yeni bir kampanyayı duyurdu. Kredi kartı kullanıcılarına özel olarak hazırlanan bu kampanya ile 3 ay boyunca yapılan harcamalarda 300 TL'ye varan indirim fırsatı sunulacak. Kampanyaya katılmak için Denizbank Kredi Kartı'na başvuru yapmak gerekmektedir.

Denizbank'ın açıklamasına göre, kampanyadan DenizBank.com, MobilDeniz, İnternet Bankacılığı, Denizkartım, SMS ve İletişim Merkezi üzerinden ilk bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler yararlanabilecektir. Kampanya, 31 Mayıs 2023 ile 30 Haziran 2023 tarihleri arasında onaylanan ilk bireysel asıl kredi kartları için geçerli olacaktır.

Kampanya kapsamında ek kartlar, Business kartlar, Net Kart ve Banka kartı satışları dahil değildir. Müşteriler, yeni kredi kartlarıyla Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında internet üzerinden yapacakları alışverişlerin ayda maksimum yarısı (50%) kadar, toplamda ise 3 ay boyunca en fazla 300 TL indirim kazanabileceklerdir.

Kampanya katılıma açık olmayıp, sadece belirtilen kanallar üzerinden yapılan başvurularla onaylanan kredi kartları otomatik olarak kampanyaya dahil edilecektir. Kampanyadan yararlanabilmek için başvuru yapılan tarihte, mevcutta açık statülü Denizbank bireysel kredi kartlarından herhangi birine sahip olunmaması gerekmektedir. Ayrıca, fiziksel POS üzerinden yapılan işlemler, nakit avans işlemleri ve Bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir.

Sanal kart ve ek kart ile yapılan işlemler kampanyaya dahil olacak ve indirim asıl karta yansıtılacaktır. Kazanılan indirimler, takip eden ayın ilk 7 iş günü içinde karta yansıtılacak ve ayrıca DenizKartım üzerinden bildirim yapılarak müşterilere bilgi verilecektir.

Kampanya müşteri bazlıdır ve her müşteri sadece bir kez ödülden faydalanabilir. Bir müşteri, kampanya dahilinde 3 ay boyunca ayda en fazla 100 TL, toplamda ise 3 ayda maksimum 300 TL indirim kazanabilir. Kampanyada Bonus pos zorunluluğu bulunmamaktadır.

Denizbank'ın müşterilerine sunduğu bu kampanya, kredi kartı kullanıcılarına ekonomik avantajlar sağlamayı hedeflemektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR