Denizbank Ödeme Haberi! Denizbank Hesabı Olanlara 50.000 TL Ödeme Verilecek!

Denizbank Ödeme Haberi! Denizbank Hesabı Olanlara 50.000 TL Ödeme Verilecek!

Denizbank Ödeme Haberi! Denizbank Hesabı Olanlara 50.000 TL Ödeme Verilecek!
Yayın Tarihi: 17.05.2023 23:00:00

Denizbank, müşterilerine özel bir kampanya başlatarak nakit kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşlara 50.000 TL ödeme imkanı sunmaktadır. Başvuru şartlarını sağlayan herkes, Denizbank'ın 50.000 TL kredi kampanyasına katılarak ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanabilir. Bu kampanya kapsamında emekli, sigortalı çalışan ve devlet memuru olan kişilere 36 ay vadeli 50.000 TL kredi ödemesi yapılmaktadır.

Denizbank Bireysel İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak başvurunuzu gerçekleştirdiğinizde, size 90 gün erteleme imkanı sunularak kredinizi hemen alabilirsiniz. Başvuru işlemi oldukça kolaydır, cep telefonunuzdan bir mesaj göndererek başvuruda bulunabilirsiniz. Nakit ihtiyacınızı karşılamak isteyenler için kredi başvurusu yapmak çok basittir. Mesajınızda, "Kredim", TC kimlik numaranız, aylık geliriniz ve doğum tarihinizi yazarak 32 80 numarasına göndermeniz yeterlidir. Bu şekilde ihtiyaç kredisi başvurunuzu yapabilir ve onay alıp almadığınızı kontrol edebilirsiniz.

Denizbank, mobil uygulaması ve internet sitesi üzerinden de başvurularınızı gerçekleştirebileceğiniz kredi kampanyaları sunmaktadır. Bu kampanyalardan faydalanarak destek kredilerinden yararlanabilir ve 50.000 TL'ye kadar kredi kullanabilirsiniz. Kredi ödemeleriniz için en fazla 36 ay vadeli ödeme tablosu yapabilirsiniz.

Emekli olan vatandaşlar da bu kredi kampanyasına başvurabilir. Kampanyaya katılabilmek için emekli maaşınızı Denizbank'a taşımanız gerekmektedir. Denizbank, kredi puanınıza göre faiz oranları belirleyerek ihtiyaç kredisi imkanı sağlamaktadır. Nakit kredi kullanmak isteyen herkes için 90 gün erteleme imkanı sunulmaktadır.

Ancak, kampanyalardan yararlanmak için geçerli olan kredi ve kredi kartı borçlarınızın güncel olması gerekmektedir. İcralık veya avukatlık bir borcunuz varsa ve bu borçları kapatmak için kredi kullanmak istiyorsanız, bu kampanyaya katılamazsınız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR