DenizBank, Sigortalı Çalışanlara Sabah Vakti 5.000 TL Üzeri Kredi İmkanı Sunuyor

DenizBank, Sigortalı Çalışanlara Sabah Vakti 5.000 TL Üzeri Kredi İmkanı Sunuyor

DenizBank, Sigortalı Çalışanlara Sabah Vakti 5.000 TL Üzeri Kredi İmkanı Sunuyor
Yayın Tarihi: 7.10.2023 22:34:00

DenizBank, sigortalı olarak çalışan kişilere yönelik yeni bir kredi kampanyası başlattı. Resmi web sitesi aracılığıyla duyurulan bu kampanya ile sabah saatlerinde başvuru yapacak olan sigortalı çalışanlar, düşük faiz oranlarıyla kredi fırsatından yararlanabilecekler. DenizBank'ın resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuru ile başvurmak isteyenler için 36 ay vade seçeneği sunulmaktadır, bu sayede herkes ihtiyaç kredisi alabilir.

DenizBank, bu kampanya kapsamında başvuru yapan kişilere üç ay ertelemeli kredi imkanı sunmaktadır. Kredi başvurusu için SMS yöntemini tercih edenlerin dikkat etmesi gereken bir husus, kredi puanlarının 1400 ve üzeri olmasıdır. 1400 puanın altında kredi puanına sahip olanlar bu başvuruyu gerçekleştiremezler. Cebimde Kredi kampanyasına katılmak ve DenizBank'ın sunduğu kolay kredi fırsatından yararlanmak isteyen bireyler, işlemlerini kolayca tamamlayabilirler.

Başvurmak isteyenler banka şubesine gitmeden SMS ile başvuru yapabilirler. Başvuru için "KREDIM" yazıp boşluk bırakarak Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasını yazıp 32 80 numarasına göndermeleri yeterlidir. Gönderilen SMS sonrasında banka, başvuruyu hızlı bir şekilde değerlendirecek ve başvuruyu onayladığında 5.000 TL ve üzeri kredi tutarı başvuru sahiplerinin hesaplarına yatırılacaktır. Bu kredi fırsatı, sigortalı çalışanların ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR