Denizbank TC kimlik ile 10 bin TL ödeme yatırdı! Hesabınızı kontrol edin!

Denizbank TC kimlik ile 10 bin TL ödeme yatırdı! Hesabınızı kontrol edin!

Denizbank TC kimlik ile 10 bin TL ödeme yatırdı! Hesabınızı kontrol edin!
Yayın Tarihi: 17.09.2023 13:17:00

Denizbank, TC Kimlik son rakamları 0, 2, 4, 6, 8 olan müşterilerine özel bir kampanya başlatıyor. Bu son dakika açıklaması bankanın müşteri çekme ve mevcut müşterilerini memnun etme çabasının bir sonucu olarak gelmektedir. Denizbank, kampanya kapsamında müşterilerine 10.000 TL'lik faizsiz kredi ve aynı tutarda faizsiz nakit avans imkanı sunacak. Detaylar bankanın resmi web sitesinde bulunmaktadır.

Denizbank resmi web sitesi üzerinden yapılan açıklamada, müşterilerin başvuruları kabul edildiğinde, koşulsuz olarak hem kredi hem de nakit avans sağlayacaklarını belirtmektedir. Banka, sadece internet üzerinden müşteri olanlara verilecek bu 20.000 TL'lik kredi ve nakit avansın geri ödemesinin faizsiz olacağını duyuruyor. Kampanya, 5 EYLÜL 2023 ile 5 EKİM 2023 tarihleri arasında mobil uygulama üzerinden müşteri olanlar için geçerli olacaktır.

Denizbank, ayrıca müşterilerine taksitli avans kampanyası da sunmaktadır. Bu kampanyadan yararlanmak için müşterilerin ilk bireysel kredi kartı başvurusu yapmaları gerekmektedir. Kampanya, 1 EYLÜL 2023 ile 30 EYLÜL 2023 tarihleri arasında geçerlidir.

DENİZBANK KREDİ KAMPANYASI

Denizbank'ın faizsiz kredi geri ödeme şartları, müşterinin KMH sorgusunda sorun yaşamamasını ve bankanın belirlediği gelir düzeyine sahip olmasını gerektirir. Ayrıca, kredi hayat sigortası zorunlu bir şekilde yapılmalıdır. Eğer kredi hayat sigortası istenmezse, aylık faiz oranları %2.28 ile %3.60 arasında değişebilir. Mevcut Denizbank kredi kampanyası dahilinde her müşteri, maksimum 10.000 TL ve en fazla 6 aylık vadeli kredi alabilir. Ardından aynı kampanya kapsamında 10.000 TL nakit avans başvurusu yapabilirler. Denizbank'ın bu yeni kampanyası, müşterilere oldukça cazip bir fırsat sunmaktadır. Ancak, kampanya şartlarını dikkatlice incelemeden kredi kullanmak, müşterileri maddi sıkıntıya sokabilir. Bu nedenle, kampanyaya başvurmadan önce şartları iyice gözden geçirmek önemlidir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR