Denizbank tüm hesaplara 2000 TL yatırıyor!

Denizbank'tan Ekim ayına özel ardı ardına kredi kampanyaları ve hediye bonus para haberleri geldi!

Denizbank tüm hesaplara 2000 TL yatırıyor!
Yayın Tarihi: 9.10.2023 12:00:00

Bankaların Ekim ayı promosyonlarında deniz banktan öyle bir kampanya geldi ki duyan hemen bankaya koştu!

Son dönemde bankaların kredilere uyguladığı yüksek faiz tutarları vatandaşı isyan noktasına getirmişti. Arda ardına gelen zamlar, yüksek kira fiyatları, işsizlik derken vatandaş geçirmek için kredi kartına yüklenmiş ve son bir yıldır kredi kartı kullanım miktarı rekor düzeye ulaşmıştı. Ancak bu durum acil nakit ihtiyacını iyice ayyuka çıkardı. Vatandaşlar devlete seslerini duyura rock Bankaların kredi faizlerini indirmesini istemişti. Ekim ayı ile birlikte bankalar tek tek düşük faizli hatta faizsiz kredi kampanyalarını duyurmaya başladı. Onlardan biri de DenizBank oldu.

Denizbank'tan müşterilerini sevindirecek müjdeli haber az önce duyuruldu. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar deniz banktan anında 70.000 TL’ye kadar acil ihtiyaç kredisi çekebilirler. Denizbank’ın kampanyası sadece bununla da sınırlı kalmadı. DenizBank ayrıca kendisine hesap açan yeni müşterilerine de 2000 TL hediye promosyon ödemesi yapıyor. Denizbank’ın kredi kampanyasına yeni müşterilere özel olarak hesaplarına 2000 TL hediye para yatacak. Yani DenizBank müşterisi olarak anında 2000 TL kazanacaksınız. Diğer taraftan nakit ihtiyacı olan vatandaşlar ise Denizbank'tan anında 70.000 TL ihtiyaç kredisi çekebilecekler.


Peki DenizBank ihtiyaç kredisi başvuru şartları neler?

DenizBank, Ekim ayına özel önce müşterilerine daha sonra ise kendisine yeni müşteri olacak vatandaşları arda ardına müjdeli haberleri duyurdu. DenizBank acil nakite sıkışan müşterilerine düşük faizli anında 70.000 TL ihtiyaç kredisi seçeneği sunarken yeni müşterilerine ise anında 2000 TL bonus hediye para veriyor.

DenizBank müşterisi olmak için en yakın DenizBank şubesine ya da Denizbank mobil uygulamasından müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklayarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Aynı şekilde Denizbank'tan ihtiyaç kredisi almak içinse yine en yakın DenizBank şubesine giderek ya da DenizBank mobil uygulamasından kredi seçeneklerinden başvuruda bulunabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR