Denizbank, tüm vatandaşlara 8 ay geri ödemesiz kredi verecek! Yüzde 0,63 kredi faiz oranı ile!

Korona virüs sebebiyle milyonlarca vatandaşımız ekonomik olarak mağduriyet yaşadı. Kimisinin işyeri kapatıldı, kimisi ise işinden çıkartıldı. Korona virüs ülkemize giriş yaptığı tarihten bu yana ciddi hasarlar verdi.

Denizbank, tüm vatandaşlara 8 ay geri ödemesiz kredi verecek! Yüzde 0,63 kredi faiz oranı ile!
Yayın Tarihi: 27.05.2020 18:19:00

Korona virüs sebebiyle milyonlarca vatandaşımız ekonomik olarak mağduriyet yaşadı. Kimisinin işyeri kapatıldı, kimisi ise işinden çıkartıldı. Korona virüs ülkemize giriş yaptığı tarihten bu yana ciddi hasarlar verdi. Hem ekonomik olarak hem sağlık açısından verdiği zararlara bakıldığı zaman vatandaşlarımızın yaşadığı bu mağduriyet hem özel bankalar hem devlet bankası hem de devlet tarafından düzenli olarak giderilmeye çalışılıyor. Denizbank’ın KOBİ’ler için başlatmış olduğu aylık yüzde 0,63 kredi faiz oranlarıyla beraber verilecek olan kredi sonucunda tüm esnafımızın kalkındırılması sağlanacak. Bu sayede iç pazarın tekrar aktifleştirilmesi bekleniyor.

12 ay vadeli yıllık yüzde 7,5 yani aylık yüzde 0,63 kredi faiz oranı ve 8 ay geri ödemesiz bir şekilde verilecek olan TOBB Denizbank Nefes Kredisi kapsamında milyonlarca esnaf bu katkı kredisinden çok rahat bir şekilde faydalanabilecek. Toplam 12 ay vade ile verilecek olan TOBB Denizbank Nefes Kredisi ile beraber ilk 6 ay ya da 8 ay vatandaş isteği ile ilk ödeme tarihi ertelenebilecek. KOBİ'ler için devlet çok sayıda destek kredi paketini hayata geçirmişti. Konu hakkında açıklama yapan Denizbank ise TOBB Denizbank nefes kredisi kampanyası başlattığını duyurmuştu. İlk 6-8 ay arası ödemesiz dönemli olmak üzere 12 ay vadeli yıllık 7,5 faiz oranı ile kullandırılacak olan kredi paketinin tüm detayları haberimizin detayında. Esnaf destek kredisi paketleri birbiri ardına açıklanmaya devam ederken Denizbank TOBB üyesi işletmeler için yeni bir destek kredisi paketini hayata geçirdiğini duyurmuştu. Bu duyuru sonucunda ise vatandaşlar tarafından kredi paketine yoğun ilgi gösterildi.

DENİZBANK TOBB NEFES KREDİSİ SADECE KOBİLERE ÖZEL

Devletimiz Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi kapsamında tüm KOBİ’lere ve vatandaşlara ciddi yatırımlar yaptı. Özellikle karşılıksız verilen 1000 TL Pandemi sosyal yardım paraları toplamda 5,5 milyon vatandaşa toplamda 5.500.000.000 milyon TL ödenek sağlanmıştı. Bu ödenek ile beraber hala ekonomik olarak zorluk çeken vatandaşların olması durumları çok değiştirdi. Şimdi ise TOBB üyesi Denizbanklı KOBİ tüketicilerin tamamına işletmelerine özel olarak kredi teklifi verilebilecek. TOBB üyesi işletmelere özel kredi desteği sağlanacak.


DENİZBANK KURUMSAL, TİCARİ VE KOBİ’LER

Denizbank Kurumsal mevduat hesabı olanlar, Ticari ve KOBİ segmentinde banka hesabı olan tüm Denizbanklı tüketiciler ve TOBB üyesi esnaf ve sanatkârlar bu kredi kampanyasından faydalanabilecek. TOBB Üyesi; Ticaret Odası, Sanayi Odası, Deniz Ticaret Odası ve Ticaret Borsası Üyelerinin tümünün yararlanabileceği kredi paketinde yıllık yüzde 7,50 oranı ile 12 ay vadeli olarak kredi kullanma imkânı sunulacak.  Kredi paketinde düşük faiz oranı uygulanmasının yanı sıra aynı zamanda isteyen KOBİ'lere ilk kredi taksit tutarını 6 ya da 8 aya kadar öteleme imkânı sunulacak. Bu sayede Türkiye’de iç pazarın bir nebze daha hareketlenmesi bekleniyor.

DENİZBANK NEFES KREDİSİ SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

27 Nisan 2020 tarihinde başlayan Denizbank Nefes Kredisi başvuruları, son başvuru tarihi olarak ise 31 Aralık 2021 tarihine kadar uzatıldı. Denizbank şubelerinden ve online yollardan ayrıntılı bilgi elde edilebilir. Denizbank şubeleri üzerinden KOBİ'ler başvuruları kabul edecek. Kredi başvurusunda bulunacak olan KOBİ'lere 50 bin lira kredi için 150 TL, 100 bin liralık kredi için ise 300 TL KGF komisyon oranı talep edilecek.

DENİZBANK NEFES KREDİSİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR