Denizbank ve 1 Özel banka daha SON BAHAR kredisi başlattı! Artık kolay onaylı ihtiyaç kredisi alacaksınız!

Denizbank ve 1 Özel banka daha SON BAHAR kredisi başlattı! Artık kolay onaylı ihtiyaç kredisi alacaksınız!

Denizbank ve 1 Özel banka daha SON BAHAR kredisi başlattı! Artık kolay onaylı ihtiyaç kredisi alacaksınız!
Yayın Tarihi: 30.09.2023 23:18:00

Bankaların sunduğu kredi kampanyaları arasında en çok talep görenlerden biri Sonbahar Kredi Kampanyasıdır. Bu kampanya genellikle 3 aylık ödeme erteleme seçeneği sunan ve tatil dönemlerinde tercih edilen bir kredi türüdür. Kredi başvurusu yaptığınızda, banka şartlarına uygunsa, kredinizin onayı aynı gün içinde alınabilir. Ancak Sonbahar kredisi başvurusu yapmadan önce belirli şartları karşılamanız gerekmektedir.

Sonbahar kredisi almak isteyenlerin bankalardaki kredi notunun 1100 ve üzeri olması gerekmektedir. Ayrıca icralık bir durumunuzun olmaması ve avukatlık bir durum yaşamamış olmanız gerekmektedir. Eğer bu şartlara uygunsa, aşağıdaki bankalardan Sonbahar kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

Denizbank Sonbahar Kredisi Kampanyası: Denizbank, 3 ay erteleme seçeneği sunan bir kredi kampanyası başlatmıştır. Bu kampanyadan faydalanmak isteyenler, SMS veya internet üzerinden kolayca başvuru yapabilirler. Denizbank, kredi notu uygun olan müşterilere 55.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunmaktadır. Başvuru sonucu olumlu olan müşteriler, 60 aya kadar vade seçeneğiyle kredilerini kullanabilirler. Denizbank Sonbahar kredisi başvurusu yapmak isteyenler, "KREDIM TCKIMLIK SONBAHAR" yazıp 3280'e SMS atabilir veya bankanın resmi internet sitesindeki başvuru formunu doldurarak kredi sonucunu hemen öğrenebilirler. Onay alındığında, kimlikleriyle en yakın Denizbank şubesine giderek kredilerini aynı gün içinde kullanabilirler.

Garanti BBVA Sonbahar Kredisi Kampanyası: Garanti BBVA, 100.000 TL'ye kadar Sonbahar kredisi imkanı sunmaktadır. Kredi başvurusu yapmak isteyenler, kimlikleriyle en yakın Garanti BBVA şubesine giderek hızlı bir şekilde kredi onayı alabilirler. Kredi onayı almak için yüksek kredi notunun yanı sıra sigorta primlerinin 3 aylık süre boyunca kesintisiz ödenmiş olması gerekmektedir. Kredi başvurusu yapıldığında banka başvuruyu hemen değerlendirecek ve sonucu bildirecektir. Sonbahar kredisi, 60 aya kadar vade seçeneği sunmaktadır ve dilerseniz Sonbahar sonu ödemeli olarak da kullanabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR