Denizbank'tan 7 günlük süre verildi! Banka hesabı olanlar hemen işlem yapacak!

Denizbank'tan 7 günlük süre verildi! Banka hesabı olanlar hemen işlem yapacak! 

Denizbank'tan 7 günlük süre verildi! Banka hesabı olanlar hemen işlem yapacak!
Yayın Tarihi: 15.10.2023 20:00:00

Denizbank yaptığı yeni duyuruda, Nakit ihtiyacı olanlar için duyuru yaptı! Uygun faizlerle ödenecek bu kredi tutarı 7 gün içinde başvuru yapacak olan kişilere verilecektir. 3 dakika içinde sonuç alacağınız bu kampanyada, Nakit ödeme alacak kişilere 3 ay ertelemeli 70 bin TL'ye kadar kredi ödemesi verilmektedir. 70 bin TL kredi aldığınızda 24 ay vadeye kadar ödeme tablosu oluşturacaksınız. Bu şekilde verilen tüm kredilerde kredi notuna göre işlem yapılmaktadır. Denizbank kredi notu 1200 ve üzerinde olan kişilere destek vermektedir. 

7 gün içinde nakit kredi ödemesi...

7 gün içinde 70 bin TL ödeme alacak kişiler Denizbank kredi politikalarına uygun ise kredi başvurusu yapaiblirler. Kişilerin tc kimlik numarasına göre verilecek bu kredilerde 3 ay ertelemeli olarak kredi ödemesi verilecektir. Başvuru yaptıktan sonra 11 haneli tc kimlik numaranız üzerinden bir sorgulama yapılır ve KKB puanınıza göre sizlere destek olunmaktadır. Bu şekilde düşük faizli nakit kredi kullanabilirsiniz. Ayrıca bu banka SMS ile cebimde kredi kampanyasına katılarak da ödemeler vermektedir. 

SMS KREDİ 

Sms ile kredi almak için başvurunuzu cep telefonunuz üzerinden yapmanız gerekiyor. Cebimde kredi kampanyasına katıldıktan hemen sonra başvuru şartlarına göre kredi ödemeleri olur. Kredi notu 1200 ve üzerinde ise başvuru değerlendirmesi kısa sürer ve bu süre içinde ödemeler yapılır. Bu şekilde kredi notu ve kredi sicilinize göre işlem yapabilecek ve nakit ödemelerden faydalanacaksınız. En yakın banka şubesinden de işlem yapabilirsiniz. SMS ile kredi kullanmak için KREDİM yazın boşluk bırakın 11 HANELİ TC KİMLİK yazın boşluk bırakın ve DOĞUM TARİHİ yazarak 3280 numarasına mesaj atın.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR