DenizBank'tan Birikim Yapanlara Müjde: MobilDeniz ile %43'e Varan Hoş Geldin Faizi Sizi Bekliyor!

DenizBank'tan Birikim Yapanlara Müjde: MobilDeniz ile %43'e Varan Hoş Geldin Faizi Sizi Bekliyor!

DenizBank'tan Birikim Yapanlara Müjde: MobilDeniz ile %43'e Varan Hoş Geldin Faizi Sizi Bekliyor!
Yayın Tarihi: 22.11.2023 11:45:00

DenizBank, birikim yapmak isteyenleri sevindirecek bir kampanya ile karşımızda! MobilDeniz üzerinden yapılacak mevduat hesap açılışlarında %43'e varan Hoş Geldin faizi fırsatını kaçırmayın. Detaylar haberimizde!

Kampanya Detayları:

1. MobilDeniz ile Yüksek Hoş Geldin Faizi:

DenizBank, birikim yapmayı sevenlere özel olarak sunulan bu kampanya ile MobilDeniz üzerinden yapılacak TL mevduat hesap açılışlarında %43'e varan Hoş Geldin faizi imkanı sunuyor. Bu avantajlı faiz oranından yararlanmak için hemen MobilDeniz'i indirin ve mevduat hesabınızı açın!

2. Vadeli Mevduat ve Faiz Oranları:

MobilDeniz ve İnternet Bankacılığı üzerinden yapılacak 92-180 gün vadede 5.000-2.000.000 TL'ye kadar vadeli mevduat hesap açılışları için %43,00 faiz oranı geçerlidir. Aynı süreçte 30-91 gün vadede 5.000-5.000.000 TL'ye kadar açılacak hesaplarda ise %41,00 faiz oranı uygulanacaktır. Şube kanalından yapılacak aynı vade ve tutarlardaki hesap açılışları için %42,00 Hoş Geldin faiz oranı geçerli olacaktır, 30-91 gün vadede ise %40,00 faiz oranı uygulanacaktır.

3. Kampanya Koşulları ve Limitleri:

Hoş Geldin faiz oranlarından yararlanabilmek için müşterilerin son 1 aydır DenizBank'ta açık TL/USD/EUR ve Altın vadeli mevduat hesabının bulunmaması ve son 6 ay içinde bu kampanyadan faydalanılmamış olması gerekmektedir. DenizBank, kampanya faiz oranlarını değiştirme ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutmaktadır.

4. Şubeler ve Dijital Kanallar:

MobilDeniz ve İnternet Bankacılığı sadece mevcut müşterilere özeldir. DenizBank müşterisi olmayanlar için başvuru kanalı tüm şubelerdir. Kampanya faiz oranları şube ve dijital kanallarda ayrı ayrı belirlenmiştir ve müşterilere geniş bir seçenek sunmaktadır.

5. Faiz Oranları ve Vergi Avantajı:

Faiz oranları yıllık, brüt ve basit faiz olarak belirlenmiştir. Ayrıca, kazanılan faiz üzerinden %5 stopaj uygulanmaktadır. Kampanya alt limiti 5.000 TL, üst limit ise 5.000.000 TL'dir.

Bu muazzam fırsatla birikimleriniz DenizBank'ta değer kazanacak. Yüksek faiz oranları ve avantajlı koşullarla birikim yapmanın tadını çıkarın.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR