Denizbank'tan Emeklilere Özel Yaz Boyu 10.000 TL Kredi Fırsatı: Emeklilere Denizbank'ın Kredi Kampanyası

Denizbank'tan Emeklilere Özel Yaz Boyu 10.000 TL Kredi Fırsatı: Emeklilere Denizbank'ın Kredi Kampanyası

Denizbank'tan Emeklilere Özel Yaz Boyu 10.000 TL Kredi Fırsatı: Emeklilere Denizbank'ın Kredi Kampanyası
Yayın Tarihi: 23.06.2023 09:47:00

Yeni bir kredi kampanyası, Denizbank'ın emekli müşterileri için hayata geçirildi. Denizbank, yaz mevsimi boyunca devam edecek olan bu kampanya ile emeklilere 10.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. Banka, belirli koşulları sağlayan emekli müşterilerine hızlı ve kolay bir şekilde kredi onayı veriyor. İhtiyaç kredisi almak isteyen emekliler, banka şubesine gitmeye gerek kalmadan, çeşitli kanallar aracılığıyla başvuru yapabilirler.

Denizbank ile Hızlı Kredi Başvurusu

Denizbank'tan 10.000 TL kredi başvurusu yapmanın en hızlı ve kolay yolu, SMS ile başvuru yapmaktır. SMS aracılığıyla yapacağınız başvurular, anında değerlendirmeye alınır ve uygun görüldüğü takdirde kredi onayı hemen verilir. Krediniz onaylandıktan sonra, kimliğinizi yanınızda götürerek banka şubesinden kredinizi 3 ay erteleme imkanı ve 36 ay vade seçeneği ile kullanabilirsiniz. Kredi başvurusu yapmak için 'KREDIM' ve TC kimlik numaranızı yazarak 3280'e SMS göndermeniz yeterli.

İnternet Üzerinden Kredi Başvurusu

Denizbank müşterileri için diğer bir kredi başvuru seçeneği de internet üzerinden başvuru yapmaktır. Bu seçenek için bir Denizbank hesabınızın olması ve internet bankacılığı şifrenizin olması gerekmektedir. Internet bankacılığına giriş yaptıktan sonra kredi başvurusu yapabilir ve onay almanız durumunda bankaya gitmeye gerek kalmadan kredinizi kullanabilirsiniz. Bu seçenekte faiz oranları, kredi notunuza göre belirlenmektedir.

Denizbank Web Sitesi Üzerinden Kredi Başvurusu

Denizbank'ın resmi internet sitesi üzerinden de kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bu yöntem, internet bankacılığını kullanmayan kişiler için idealdir. 10.000 TL kredi başvurusu için site üzerinden TC kimlik numaranız ve cep telefonu numaranızı girmeniz gerekmektedir. Doğrulama kodu, telefonunuza gönderilecek ve bu kodu 3 dakika içinde siteye girerek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Başvuru sonucu, cep telefonunuza gönderilecektir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR