Denizbank'tan emekliye 2 müjde birden! Son başvuru 31 Ekim!

Denizbank'tan emekliye 2 müjde birden bu sabah açıklandı! Son başvuru 31 Ekim!

Denizbank'tan emekliye 2 müjde birden! Son başvuru 31 Ekim!
Yayın Tarihi: 24.10.2023 11:43:00

Denizbank'tan emeklilere büyük promosyon kampanyası. Emekli vatandaşlar bu sabahta Denizbank'tan gelen promosyon müjdesiyle Kasım ayına daha keyifli girecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta kabine toplantısı sonrası emeklilere verdiği müjde sonrasında bankalarıda harekete geçirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta Pazartesi, Kabine Toplantısı sonrasında basının karşısına çıkarak emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5000 TL ikramiye verileceğini duyurmuştu. Emekli vatandaşlar kasım ayında 5000 TL müjdesi ile girecekken bankalardan da ardı ardına promosyon haberleri gelmeye başladı.

Son olarak DenizBank emekli promosyonlarını arttıracağını duyurdu. DenizBank emekli aylığını bankasına taşıyan emekli vatandaşlara 12.850 TL promosyon verileceğini açıkladı. Aylardır geçinemediklerini söyleyen emekliler Kasım ayında adeta parayı bulacak. Emekliler gelecek ay hem 5000 TL ikramiyenin hem de emekli aylıklarına taşımaları durumunda Denizbank'tan 12.850 TL promosyon sahibi olacaklar.


Denizbank emekliye özel kampanyasına dair hem promosyon hem kredi müjdesini açıkladı. Emekli vatandaşlar Denizbank'ın Kasım ayı promsoyon kampanyalarından yararlanbilmek için 31 Ekim'e kadar bankaya müşteri olmak için başvuruda bulunması gerekiyor.

EMEKLİYE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ YOLDA!

DenizBank ayrıca emeklilere özel düşük faizli ihtiyaç kredisi müjdesi de duyurdu. Emekli vatandaşlar ihtiyaç duyması halinde Denizbank'tan çok düşük faizlerle kendilerine özel geliştirilen krediyi çekebilecekler. Denizbank'tan promosyon sahibi olmak isteyen emekliler kendilerine en yakın DenizBank şubesine giderek emekli aylıklarına taşıyabilirler. Denizbank'tan emekli promosyonu almak için bankanıh sunduğu tek şart, üç yıl boyunca emekli aylıklarını Denizbank'tan alma taahhütü verilmiş olması. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR