Denizbank'tan Müjde: 70 Yaşına Kadar Emeklilere Özel Kredi Fırsatı!

Denizbank'tan Müjde: 70 Yaşına Kadar Emeklilere Özel Kredi Fırsatı!

Denizbank'tan Müjde: 70 Yaşına Kadar Emeklilere Özel Kredi Fırsatı!
Yayın Tarihi: 29.06.2023 10:01:00

Denizbank emeklilere yönelik özel bir kampanya duyurusu yaptı. Banka, 65.000 TL'ye kadar emekli kredisi sağlayarak diğer emekli kredisi sunan bankalar arasında öne çıkıyor. Özellikle kredi notu düşük olan emeklilere dahi bu fırsatı sunma konusunda cömert bir yaklaşım sergiliyor. 70 yaşına kadar olan tüm emeklilere bu özel kredi imkanı sunulacak.

Denizbank Emekli Kredisi Şartları Nelerdir?

Denizbank'ın avantajlı emekli kredisinden faydalanabilmek için, emekli maaşınızı bu bankadan almanız gerekmektedir. Eğer maaşınız başka bir bankada ise, banka maaş taşıma işlemi ile krediyi kullanmanıza olanak sağlamaktadır. Ayrıca, Denizbank diğer bankalara olan borçlarınızın tamamen kapatılmasını talep etmektedir. Kredi kartı borçları veya diğer kredileriniz varsa, bu borçları ödemeniz gerekmektedir. İcra durumunuzun bulunmaması da kredi almanız için önemli bir şarttır.

Denizbank Emekli Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Denizbank emekli kredisi başvuruları sadece banka şubeleri üzerinden kabul edilmektedir. İnternet veya SMS yoluyla yapılan başvurular, olumsuz bir yanıt almanız durumunda banka sicilinize negatif olarak yansımaktadır. Bu nedenle, kredi başvurusunu bizzat banka şubesine giderek, kimlik belgenizle birlikte yapmanız önerilmektedir. Eğer maaşınız Denizbank'ta değilse, maaşınızı bu bankaya taşımanız için e-devlet şifrenizle işlem yapmanız gerekmektedir.

Denizbank Kredi Başvurusu Sonrası İşlemler

Başvurunuzun onaylanmasının ardından, diğer bankalara olan borçlarınız kapatılarak size kalan limit verilmektedir. Eğer 65.000 TL'den daha yüksek bir kredi başvurusu yapmak isterseniz, bankaya bir gayrimenkul ipoteği vermeniz gerekmektedir. Verdiğiniz gayrimenkulün ekspertiz değerinin yüzde 50'sine kadar kredi kullanma imkanınız bulunmaktadır.

Denizbank'ın emeklilere özel olarak sunduğu bu kredi fırsatıyla, emekliler finansal ihtiyaçlarını daha kolay bir şekilde karşılayabileceklerdir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR