Denizbank'tan Özel Kampanya: TC Kimlik Son Rakamı 0-2-4-6-8 Olanlara 90.000 TL Ödeme!

Denizbank'tan Özel Kampanya: TC Kimlik Son Rakamı 0-2-4-6-8 Olanlara 90.000 TL Ödeme!

Denizbank'tan Özel Kampanya: TC Kimlik Son Rakamı 0-2-4-6-8 Olanlara 90.000 TL Ödeme!
Yayın Tarihi: 26.07.2023 20:10:00

Denizbank, yeni bir kampanya başlatarak nakit ihtiyacı olan müşterilere özel avantajlar sunmaya devam ediyor. Kampanya kapsamında, TC kimlik numarasının son rakamı 0, 2, 4, 6 veya 8 olan kişilere 90.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ödemesi yapılacak. Bu kampanyadan yararlanmak isteyenler, cep telefonları üzerinden kolayca başvuru yapabilecekler.

Başvuru süreci oldukça basit ve hızlıdır. Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler, cep telefonlarından kısa bir mesaj atarak başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru için "kredim" yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numarasını ve doğum tarihini gün, ay, yıl olarak yazarak 32 80 numarasına göndermeleri yeterli olacaktır.

Kredi başvuruları banka tarafından değerlendirilecek ve kredi notu uygun olan müşterilere onay verilecektir. Onaylanan krediler, müşterilerin banka hesaplarına hemen aynı gün içinde yatırılacak ve böylece nakit ihtiyacı anında karşılanabilecektir.

Kampanya kapsamında, kredi notu uygun olan müşterilere 36 ay vadeli kredi ödeme seçeneği sunulmaktadır. Bu şekilde müşterilere ödeme kolaylığı sağlanarak ödeme planları esnek tutulmaktadır.

Denizbank'ın cebimde kredi kampanyası, nakit ihtiyacı olan müşterilere hızlı ve pratik bir çözüm sunmaktadır. Başvuru süreci cep telefonları üzerinden yapıldığı için müşteriler şubelere gitmeye gerek duymadan kolayca başvurularını gerçekleştirebilirler.

Kampanyadan faydalanmak için bireysel müşteri olmak ve bankanın belirlediği şartlara uygun olmak gerekmektedir. TC kimlik numarasının son rakamına göre belirlenen bu kampanya sayesinde, müşterilerin ihtiyaçları hızlı bir şekilde karşılanacak ve finansal desteğe ihtiyaç duydukları durumlarda Denizbank onlara yardımcı olacaktır.

Denizbank'ın TC kimlik son rakamı 0-2-4-6-8 olan müşterilere yönelik bu özel kampanyası sayesinde, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar uygun faiz oranları ve avantajlı ödeme seçenekleriyle ihtiyaç kredisi alabileceklerdir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR