Denizbank'tan Yaz Boyunca 10.000 TL Nakit Kampanyası Devam Ediyor!

Denizbank'tan Yaz Boyunca 10.000 TL Nakit Kampanyası Devam Ediyor!

Denizbank'tan Yaz Boyunca 10.000 TL Nakit Kampanyası Devam Ediyor!
Yayın Tarihi: 28.06.2023 23:28:00

Son dakika olarak gelen açıklamalara göre Denizbank, ihtiyaç sahiplerine özel bir kampanya düzenliyor. Denizbank, son yıllarda en çok kredi kullandıran bankalar arasında yer almasıyla dikkat çekmektedir. Banka, ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan müşterilere banka şartlarına uygun olduklarında hızlı bir şekilde kredi onayı vermektedir. Bu kampanya kapsamında, başvuruda bulunan kişiler 10.000 TL'yi başvuru yaptıkları gün anında kullanabileceklerdir. Kredi başvurularını banka şubelerinden, SMS yoluyla, müşteri hizmetlerinden veya internet üzerinden istedikleri zaman yapabilirler. Başvuru sonrasında kredi sonucunu da hemen öğrenebilirler.

Denizbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Denizbank, 10.000 TL kredi başvurusu için en kolay yöntemlerden biri olarak SMS başvurusunu önermektedir. SMS kredi başvurusu ile hızlı bir şekilde 10.000 TL kredi alabilirsiniz. Kredi onayı aldığınızda kimliğinizle birlikte banka şubesine giderek 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli olarak kredinizi kullanabilirsiniz. SMS başvurusu yapmak isteyen kişiler, "KREDİM TC KİMLİK" yazıp 3280'e mesaj göndermeleri yeterli olacaktır. Başvurunuz onaylandıktan sonra krediyi hemen bankadan kullanabilirsiniz.

İnternetten 10.000 TL Kredi Başvurusu

Denizbank'ta internet üzerinden kredi başvurusu yapmak isterseniz bir hesaba sahip olmanız ve hesabınıza bağlı internet bankacılığı şifresi oluşturmanız gerekmektedir. İnternet bankacılığına giriş yaptıktan sonra kredi bölümünden başvurunuzu yapabilir ve onay almanız durumunda bankaya gitmeden kredinizi kullanabilirsiniz. Denizbank internet bankacılığı ve mobil bankacılık üzerinden verilen kredilerde faiz oranı kredi notunuza göre belirlenecektir.

Denizbank, müşterilerine hızlı ve kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır. Yaz boyunca devam eden bu nakit kampanyası sayesinde ihtiyaçlarınızı karşılamak için hızlı bir çözüm bulabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR