Denizbank'tan yeni kampanya açıklandı! Kredi alamıyorum diyenlere 50.000 TL ödenecek!

Denizbank'tan yeni kampanya açıklandı! Kredi alamıyorum diyenlere 50.000 TL ödenecek!

Denizbank'tan yeni kampanya açıklandı! Kredi alamıyorum diyenlere 50.000 TL ödenecek!
Yayın Tarihi: 31.05.2023 21:07:00

Denizbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı ve bu kampanya kapsamında Haziran sonuna kadar başvurularını gerçekleştiren tüm vatandaşlara 50.000 TL'ye kadar kredi ödemesi yapacak. Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler, 36 ay vadeli ödeme seçeneğiyle kredi kullanabilecekler. Denizbank, belirli şartlar dahilinde kredi onayı vermektedir.

İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar, Denizbank'ın kredi politikalarına uygun olmaları durumunda kredi onayı alabilirler. Kredi başvurularında, TC kimlik numarası üzerinden yapılan kredi notu sorgulaması da yapılmaktadır.

Denizbank müşterisi olan tüm vatandaşlar, uygun faiz oranlarıyla istedikleri zaman 50.000 TL kredi kullanabilmektedir. Kredi başvurusunu Haziran ayı sonuna kadar gerçekleştirebilirler.

Denizbank'ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, emekli olan vatandaşlara da ihtiyaç kredisi ödemesi yapıldığı belirtilmiştir. Emekli maaşını Denizbank üzerinden alan vatandaşlar, cep telefonları aracılığıyla mesaj atarak da istedikleri zaman kredi ödemesi alabilirler.

Banka kredi puanı düşük olan vatandaşlar ne yazık ki kredi onayı alamamaktadır. SMS başvurusu yapmak isteyen kişilerin ise mobil uygulamalar üzerinden başvuruda bulunabilmesi için Denizbank hesaplarının olması gerekmektedir.

SMS İle Kredi Başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, "kredim" yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numarasını ve doğum tarihini (gün-ay-yıl formatında) yazarak bu mesajı 32 80 numarasına göndererek ihtiyaç kredisi başvurusunu tamamlayabilirler.

Denizbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara hızlı işlem, uygun faizler ve SMS başvurusu gibi kolaylıklar sunarak finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına olanak sağlamaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR