Denizlispor Galatasaray maçı ne zaman? Hangi kanalda yayınlanacak?

Spor Toto Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta sezonu Denizlispor Galatasaray maçıyla başlayacak! Süper Lig'de yeni sezona kısa bir zaman kala futbol severler, Denizlispor Galatasaray maçının detaylarını araştırmaya başladı. Denizlispor Galatasaray maçı ne zaman? Hangi kanalda yayınlanacak? Belli oldu!

Denizlispor Galatasaray maçı ne zaman? Hangi kanalda yayınlanacak?
Yayın Tarihi: 15.08.2019 12:04:00

Spor Toto Süper Lig'de 2019-2020 Cemil Usta sezonunun başlamasına artık sayılı saatler kaldı! Futbol severlerin, merakla beklediği Denizlispor - Galatasaray maçı, yeni sezonun ilk maçı olacak. Yeni sezonun açılış maçında Süper Lig'in yeni takımı Denizlispor, son şampiyon Galatasaray'ı ağırlıyor. Futbol severler, Denizlispor Galatasaray maçının detaylarını araştırmaya başladı. Denizlispor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Denizlipsor Galatasaray maçı hangi kanalda? Bu sorular yanıt arıyor.

Denizlispor ile Galatasaray, yeni sezonun açılış maçında karşı karşıya geliyor! Ligin yeni ekibi Denizlispor, son şampiyon zorlu rakip Galatasaray'ı yenip hem özgüven kazanmak hem de diğer rakiplerine, Süper Lig'de kalıcı olduğunu göstermek istiyor. Öbür yandan Galatasaray, iyi bir başlangıç yapıp sonunu da iyi bitirmek için Denizlispor engelini firesiz atlatmanın peşinde! 

DENİZLİSPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN HANGİ GÜN?

Denizlispor - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig yeni sezon 1. hafta maçı 16 Ağustos 2019 Cuma günü saat 20:30'da oynanacak. Futbol severler, heyecanla Denizlispor Galatasaray maçını bekliyor. İki takımın ilk 11 tercihleri, mücadelesi ve seyir zevki şimdiden merak ediliyor.

DENİZLİSPOR GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?


Son dönemde Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Bein Sports ile ilgili spekülasyonlar ve iddialar ortaya atılsa da, Bein sport bu sezonda Süper Lig maçlarının yayıncı kuruluşu olarak devam edecek. Bein Medya ile Süper Lig kulüpleri arasında anlaşma sağlanmıştı.

Denizlispor Galatasaray, 1. hafta mücadelesi de Bein Sports HD 1 kanalından naklen ve şifreli olarak yayınlanacak.

N'ZONZİ DENİZLİSPOR MAÇINA YETİŞEMEDİ

Galatasaray'ın Roma'dan kiraladığı ön libero Steven N'Zonzi Denizlispor maçına yetişemedi. Oyuncunun sağlık kontrollerinden geçip resmi sözleşmeyi imzalaması ve lisansının çıkarılması ligin 2. haftasına yetiştirilecek.

FALCAO NE ZAMAN GELECEK?

Galatasaray taraftarı N'zonzi transferiyle heyecanlansa da beklenti halen daha Falcao'da. Falcao'nun bir an evvel takıma katılması istenirken, Galatasaray'ın Falcao transferinde neler yaşandığı tam bir muamma. Son olarak Fransız Le'quipe, Monaco kulübünün Falcao ile sözleşme uzatma görüşmelerine başladığını iddia etti.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR