Depremi bilen uzmandan 5-6 Şiddetinde İstanbul Yalova ve Balıkesir'de 48 saat içinde deprem iddiası!

Depremi bilen uzmandan 5-6 şiddetinde İstanbul, Yalova veya Balıkesir'de deprem olacak iddiası. İlk olarak Manisa depremini bilen, ardından Elazığ bilen deprem uzmanı şimdi 48 saat içinde deprem olacak iddiasında bulundu. Depremin yeri ve şiddetini açıkladı. 3. Kez deprem uzmanları depremi bilecek

Depremi bilen uzmandan 5-6 Şiddetinde İstanbul Yalova ve Balıkesir'de 48 saat içinde deprem iddiası!
Yayın Tarihi: 10.02.2020 21:17:00

Depremi bilen uzmandan 5-6 şiddetinde İstanbul, Yalova veya Balıkesir'de deprem olacak iddiası. İlk olarak Manisa depremini bilen, ardından Elazığ bilen deprem uzmanı şimdi 48 saat içinde deprem olacak iddiasında bulundu. Depremin yeri ve şiddetini açıkladı. 3. Kez deprem uzmanları depremi bilecek mi göreceğiz.

Deprem uzmanı 3. tahmini!

Deprem uzmanı grubu, 3. kez tahminlerini duyurdu. İlk olarak Manisa depremini nokta atışı bilen grup, hemen ardındna Elazığ depremini bilmişti. Türkiye beşik gibi sallanırken, şimdi 3. kez tahminleri duyurdu. Geçtiğimiz hafta depremler duracak dediler ve durdu. Şimdi 48 saat için tehlikeli bölgeyi duyurdular.

Tehlikeli bölge neresi?




Ciddi Deprem uyarısı!

Verilen haberde, "Marmara Denizi Yalova Çınarcık, Balıkesir Bandırma arası Dikdörtgen içine aldığımız bölge ve yakın civarında 5-6 bandında bir deprem bekliyoruz süre maksimum 48 saattir açıklaması geldi. Her anda olabilir bu sür içinde de herkes önlemlerini buna göre alsın. Öncelikle olan bu depremi evlerinizde karşılamanızdır. Dışarı çıkmayın. Silivri depremi gibi bir depremler baş başa kalabiliriz. Bizler vazifemiz gereği sizleri uyarmak istedik. Sizlerde gerekli Hassasiyeti gösterin" denildi.

3. kez tahmin yapıyorlar!

Bu sene 3. kez deprem tahminde bulunan deprem uzmanları net bir şekilde bilen olmayacağını uzmanlar açıklıyor. Ancak deprem uzmanları depreme yakın sistemler sürekler geliştiriyor. Bu sadece bir uyarı olduğunu ve deprem olmayadabilir ancak boxer olarak sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR