Derbinin Galibi Cüneyt Çakır Oldu

Galatasaray Fenerbahçe derbisinde 1 kırmızı kart ve bol tartışmalı kararlar vardı. Sosyal medyada maçın hakemi Cüneyt Çakır iki takım taraftarından da tepki gördü.

Derbinin Galibi Cüneyt Çakır Oldu
Yayın Tarihi: 22.10.2017 21:38:00

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray - Fenerbahçe derbisi golsüz eşitlikle tamamlandı. Maçta teknik direktörler Tudor ve Aykut Kocaman arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

59. dakikada Galatasaray'ın Feghouli ile geliştirdiği atakta top, yerde kalan Hasan Ali Kaldırım'ın eline çarpınca sarı-kırmızılılar penaltı itirazında bulundu. Ancak Cüneyt Çakır oyunu devam ettirdi.

Galatasaray'ın penaltı beklentisi nedeniyle tribünlerden atılan yabancı maddeler yardımcı hakem Tarık Ongun'a isabet etti. Maç bir süre durdu.

73. dakikada Belhanda yerde kaldı ve penaltı bekledi. Ancak hakem Cüneyt Çakır kendisini aldatmaya yönelik bir hareket olduğunu düşündü ve Belhanda'ya önce ikinci sarı kart sonra kırmızı kart gösterdi.

Galatasaray bu sezon ligde ilk kez bir maçı gol atamadan, Fenerbahçe ise 14 maç sonra ilk kez gol yemeden tamamladı. Bu sonucun ardından Galatasaray 23, Fenerbahçe ise 15 puana yükseldi.

Maçın ardından sosyal medyada hakem Cüneyt Çakır'a eleştiriler yer aldı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR