Devlet Bahçeli yoğun bakımda mı? Sağlık durumu nasıl? Şamil Tayyar açıkladı

Geçtiğimiz hafta sağlık sıkıntısı yaşayan Devlet Bahçeli hastaneye kaldırılmış ardından sağlık durumunun iyi olduğu söylenmişti. Ancak dün MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yoğun bakımda olduğu iddia edildi. Peki Devlet Bahçeli sağlık durumu nasıl? Şamil Tayyar son bilgileri verdi...

Devlet Bahçeli yoğun bakımda mı? Sağlık durumu nasıl? Şamil Tayyar açıkladı
Yayın Tarihi: 4.10.2019 12:30:00

Geçtiğimiz hafta yaşadığı sağlık probleminden sonra siyasi arenada görünmeyen Devlet Bahçeli herkesi endişelendirdi. Dün de MHP liderinin yoğun bakımda olduğu iddia edilince herkes Devlet Bahçeli yoğun bakımda mı? Sağlık durumu nasıl? diye aramaya başladı. Vatandaşları bilgilendirmek isteyen Şamil Tayyar ise Bahçeli'nin sağlık durumunu açıkladı. İşte detaylar...

Dün sosyal medyada Bahçeli'nin sağlık durumunun kötü olduğuna dair iddialar ortaya atılınca herkes endişelenmeye başladı. Konuyla ilgili vatandaşların içini rahatlatan açıklama AKP'li Şamil Tayyar'dan geldi. Tayyar: "Az önce hastaneyle irtibat kurdum, MHP Lideri Bahçeli’nin sağlık kontrolü tamamlanmış, durumu çok iyi, hayati tehlikesi yok. Doktorların ifadesiyle; bir haftaya kalmaz siyaset arenasındaki yerini alır. Geçmiş olsun, Allah yar ve yardımcısı olsun." dedi.


ÇOK AYIP EDİYORLAR

Ancak bugün de tartışmalar bitmeyince MHP'den de liderlerinin sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Bahçeli'nin sağlık durumu konusunda Sözcü Gazetesi'ne açıklama yaptı.

Yalçın: “Genel başkanımızın sağlık durumu gayet iyi. Önümüzdeki hafta mesaisine başlayacak. Biz doktorların tavsiyesine uyarak dinlendirmek istiyoruz. Günlük olarak bize talimatları oluyor. Bizim kendisine bilgi verdiğimiz konular oluyor. Örneğin yarım saat önce kendisiyle konuştum. Bir talimatı vardı. Onu yerine getiriyorum. Cumhurbaşkanlığı tezkeresiyle ilgili parti görüşümüzün açıklanmasını istedi. Bu konuda görüşlerini bildirdi ve onu kaleme alıp partimizin görüşünü açıklayacağım. Genel başkanımızın durumu gayet iyi. Ama, sosyal medyanın durumunu herkes biliyor. Çok ayıp ediyorlar.” diyerek iddialara açıklık getirdi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR