Devlet Destekli 5.000 TL Kredi Fırsatı Sizleri Bekliyor!

Devlet Destekli 5.000 TL Kredi Fırsatı Sizleri Bekliyor!

Devlet Destekli 5.000 TL Kredi Fırsatı Sizleri Bekliyor!
Yayın Tarihi: 29.06.2023 10:03:00

Bankalar kredi başvurusu onay alamayan müşterilere yönelik devlet destekli kredi imkanları sunuyor. Bu kredi fırsatlarından yararlanmak için belirli şartları yerine getirmeniz ve icralık borcunuzun bulunmaması gerekmektedir. Başvurunuz onaylandığında, anında 5.000 TL'yi internet bankacılığı veya bankanın ATM'si üzerinden kullanabilirsiniz. İşte, hangi bankalardan bu devlet destekli krediyi alabileceğiniz:

Halkbank: 5.000 TL Devlet Destekli Kredi Fırsatı

Halkbank, emekli ve esnaf vatandaşlar başta olmak üzere, 1 yıllık sigortası ve düzenli geliri olan kişilere devlet destekli 5.000 TL'lik kredi imkanı sunmaktadır. Bu kredi seçeneği müşterilere 36 ay vade ve 6 ay erteleme imkanı sağlamaktadır. Faiz oranları diğer ihtiyaç kredilerine göre oldukça cazip olan bu krediye başvurunuz sonucu cep telefonunuza gönderilecektir. Başvurunuz onaylandığında, kredinizi banka şubesine gitmeden internet bankacılığı veya ATM üzerinden kullanabilirsiniz. Başvurularınızı internet bankacılığı veya banka şubeleri aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Bankası: Devlet Destekli 5.000 TL Kredi İmkanı

Ziraat Bankası, kamu bankası olarak çalışan müşterilere devlet destekli 5.000 TL kredi fırsatı sunmaktadır. Uzun süreli bir iş yerinde çalışıyorsanız ve kredi notunuz düşükse, Ziraat Bankası üzerinden 5.000 TL kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi onayı, diğer banka performansınıza göre değerlendirilecektir. Bu krediye 6 ay erteleme imkanı sunulmakta ve kredinizi anında hesabınıza aktarabilirsiniz. Ziraat Bankası, 36 ay vadeli kredi seçeneğiyle müşterilerine destek olmaktadır.

Devlet destekli 5.000 TL kredi fırsatlarından yararlanarak acil ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve finansal rahatlama sağlayabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR