Devletten Herkese Aylık 672 TL Maaş Bağlanıyor! Başvuru Evrakları Hemen Alın

Herhangi bir düzenli geliri olmayan vatandaşa Devletten aylık 672 TL ödeme! Hiçbir işte çalışmayan ve sosyal güvencesi bulunmayan vatandaşa aylık 672 TL'lik maaş bağlanıyor. Binlerce kişiye bağlanan aylık 672 TL maaşla ilgili araştırmalar sürüyor.

Devletten Herkese Aylık 672 TL Maaş Bağlanıyor! Başvuru Evrakları Hemen Alın
Yayın Tarihi: 8.05.2020 14:55:00

Herhangi bir düzenli geliri olmayan vatandaşa Devletten aylık 672 TL ödeme! Hiçbir işte çalışmayan ve sosyal güvencesi bulunmayan vatandaşa aylık 672 TL'lik maaş bağlanıyor. Binlerce kişiye bağlanan aylık 672 TL maaşla ilgili araştırmalar sürüyor. Aylık 672 TL maaş için başvuru şartları nelerdir, başvuru nereye ve nasıl yapılır? Kimler aylık 672 TL maaş alabiliyor? Siz de düzenli bir gelire sahip değilseniz ve sosyal güvenceniz bulunmuyorsa aylık 672 TL maaş alabilirsiniz! Detaylar haberimizin devamında sizlerle...

Devlet, geliri olmayan ve ihtiyaç sahibi durumda bulunan vatandaşlara Sosyal Devlet anlayışı çerçevesinde maaş bağlıyor! Hiçbir sosyal güvencesi bulunmayan vatandaşlara Devletten büyük destek! Sosyal Devlet anlayışı çerçevesinde 2020 yılında Devlet destekleri artarak devam ederken aylık 672 TL maaşla ilgili araştırmalar da sürüyor. Binlerce kişiye bağlanan aylık 672 TL Maaş için başvuru şartları nelerdir? Kimler başvuruda bulunabilir ve başvuru nasıl yapılır? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. Daha önce bir işte çalışmayan ve çalışsa da emeklilik şartlarını tam olarak yerine getiremediği için emekli olamayan ve düzenli geliri bulunmayıp sosyal güvenceden de yoksun olan vatandaşlara 2020 yılında aylık aylık 672 TL maaş bağlanıyor!

Devlet, belirli şartlar altında hiçbir sosyal güvencesi ve geliri olmayan vatandaşlara aylık 672 TL maaş bağlıyor. Sosyal Devlet anlayışının gereği olarak ihtiyaç sahibi durumda bulunan ve düzenli geliri olmayıp sosyal güvenceden de yararlanamayan vatandaşlara sağlanan aylık 672 TL'nin detaylarını haberimizin devamında sizler için araştırdık. Binlerce kişiye bağlanan aylık 672 TL Maaş için başvuru şartları nelerdir? Kimler başvuruda bulunabilir ve başvuru nasıl yapılır? 

KİMLER AYLIK 672 TL MAAŞ ALABİLİR? BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR


65 yaş aylığı olarak da bilinen ihtiyaç sahibi, geliri olmayan ve sosyal güvencesi bulunmayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlara bağlanan aylık 672 TL maaş için aranan şartlar, yapılan son düzenlemeler çerçevesinde kolaylaştırıldı! 65 yaş ve üzeri ihtiyaç sahibi, sosyal güvencesi bulunmayan vatandaşlar aylık 672 TL ödemeden yararlanabilecek! 65 yaş aylığı için aranan bir diğer şart ise, başvuruda bulunan vatandaşın herhangi bir düzenli gelir ve aylığının bulunmamasıdır. Emekli olanlar veya Kurum'dan veya başka bir yerden düzenli olarak aylık veya gelir alanlara aylık 672 TL maaş bağlanamamaktadır. 

BAŞVURU NEREYE YAPILIR? BAŞVURU EVRAKLARI

2.234 TL net asgari ücretin üçte biri tutarında 65 yaş aylığı ödeniyor. Başvuru için kişinin en yakın SGK il/ilçe müdürlüğüne müracaat etmesi ve kimlik belgesini ibraz etmesi yeterlidir. Yapılacak incelemenin ardından şartları taşıyana 65 yaş aylığı bağlanmaktadır.

HESAPLAMA ASGARİ ÜCRETE GÖRE YAPILIYOR

65 yaş aylığında hesaplamalar asgari ücrete göre belirlenmektedir. 2020 yılında asgari ücret üzerinden hesaplanan 65 yaş aylığının tutarı aylık 672 TL'dir.Asgari ücretten (2.234 TL) aile yardımı ve asgari geçim indirimi tutarının eksiltilmesi sonucunda arta kalan net kısma göre bir hesaplama yapılıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR