Dikkat! TC Kimlik Son Rakamı 0-2-4-6-8 Olanlara 23.000 TL Nakit Kredi Fırsatı!

Dikkat! TC Kimlik Son Rakamı 0-2-4-6-8 Olanlara 23.000 TL Nakit Kredi Fırsatı!

Dikkat! TC Kimlik Son Rakamı 0-2-4-6-8 Olanlara 23.000 TL Nakit Kredi Fırsatı!
Yayın Tarihi: 13.07.2023 17:14:00

Akbank ve Denizbank, nakit kredi almak isteyen vatandaşlara özel bir kampanya başlattı. TC kimlik numarasının son rakamı 0, 2, 4, 6 veya 8 olan herkese, belirli şartlar dahilinde 23.000 TL'ye kadar nakit kredi imkanı sunuluyor. Bu iki banka üzerinden bireysel tüketici kredisi kullanarak istediğiniz zaman ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. Başvurularınızı gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, uygun şartlara sahip olmaları durumunda hızlı bir şekilde işlemlerini tamamlayabilir ve onaylanan krediyi aynı gün içinde hesaplarına yatırarak kullanabilirler.

Kredi Başvurusu İçin 2 Banka Seçeneği

Acil ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, Akbank veya Denizbank üzerinden başvurularını yapabilirler. Bireysel tüketici kredisi kullanmak isteyenler, bankaların kredi politikalarına uygun bir müşteri olmaları durumunda başvuruda bulunabilirler. Banka kredi puanı 1400 ve üzerinde olan herkes istedikleri zaman bankaya başvurabilir.

Başvuruları internet bankacılığı uygulamaları üzerinden yapabileceğiniz gibi, SMS ile de başvuruda bulunabilirsiniz. Akbank için kredi yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı 44 25 numarasına göndererek kredi başvurusu yapabilirsiniz. Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar ise şubeye gitmeden aynı gün içinde başvurularını tamamlayabilirler.

Bu kampanya ile TC kimlik numarasının son rakamı 0-2-4-6-8 olan herkese hızlı ve kolay bir şekilde nakit kredi fırsatı sunuluyor. Akbank ve Denizbank, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için pratik çözümler sunuyor. Siz de bu kampanyadan faydalanarak nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Başvurunuzu yapmak için hemen harekete geçin ve 23.000 TL'ye kadar nakit kredi imkanından yararlanın.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR