Dilan Polat eşi Engin Polat nereden para kazanıyor?

Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın uçak alması bu paranın kaynağı ne sorusunu akıllara getirdi.

Dilan Polat eşi Engin Polat nereden para kazanıyor?
Yayın Tarihi: 10.09.2023 12:03:00

Dilan Polat'ın eşi Engin Polat karısına uçak satın aldı. Sosyal medyadan o anları paylaşan Dilan Polat yeni bir tartışmayı başlattı. 

Twitter'da Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın sadece bir güzellik merkezinden böyle paralar kazanamayacağı yorumları yapıldı. Peki Dilan Polat ve eşi Engin Polat ne iş yapıyor? Dilan Polat eşi Engin Polat nereden para kazanıyor?

Dilat Polat ve eşinin zenginliklerinin kaynağı sosyal medyada tartışma konusu oldu. Dilan Polat güzellik merkezleri olduğunu ve eşinin ticaretle uğraştığı bilinsede yine de bu zenginlik açıklanamaz duruma geldiği ileri sürüldü.


Bir kaç gün önce çocuklarının Ferrari araca binmek istemediği iki gün sonra uçak satın alan Polat ailesinin varlığının kaynağı sosyal medyada sorgulanmaya başlandı. Sosyal medyada kullanıcılar "Cem Yılmaz bile uçak alamıyorken bu paranın kaynağı sorgulanmalı artık" yorumları yapıldı. Olayın vergi kaçakçılığı, kara para aklama gibi suçlara gitmesi sonrası Dilan Polat'ın kocası Engin Polat çektiği bir video ile açıklama yaptı.

ENGİN'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Tartışma sonrası konuyla ilgili toplu açık bir havuz başında Engin Polat bir video çekerek açıklama yaptı. Polat, açıklamasında uçak almadıklarını, sadece kiraladıklarını açıkladı. Konuyla ilgili olarak Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu da "Uçak kiralandı, alınmadı. Düzeltelim." ifadelerini kullandı.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR