Dilek Taşı gerçek hikaye mi? Reytingler kaçıncı, eleştiriler bitmedi!

Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dilek taşı ilk bölüm reytingleri merak edilirken izleyiciler eleştirileri bir bir sıraladı

Dilek Taşı gerçek hikaye mi? Reytingler kaçıncı, eleştiriler bitmedi!
Yayın Tarihi: 8.09.2023 09:35:00

Kanal D'nin yeni dönem dizisi Dilek Taşı ilk bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Kadrosu ve konusu ile bu yılın en iddialı yapımı olan Dilek Taşı izlyecilerden ne tepki aldı? Dilek Taşı ilk bölüm reytingleri nasıl?

Kanal D ekranlarının bu sezon en iddialı dizisi Dilek Taşı başladı. Dilek Taşı konusu ile gündem olurken ilk bölüm reytinleri merak edildi. Başrollerinde Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı Dilek Taşı dizisi 80'ler darbe dönemi konusyla Hatırla Sevgili ve Çemberimde Gül Oya dizilerini hatırlattı.

Kanal D ekranlarında başlayan Dilek Taşı ilk bölümü ile izleyenleri etkilesede dizinin çok ağır ilerlediğine dair eleştiriler geldi. 1980'li yıllarda yaşanan darbe dönemini anlatan dizide Salih Bademci'nin performansı göz doldursa da konu ve ilerleyiş ve zorlama bulundu. .


DİLEK TAŞI KONUSU NE?

Mustafa, karısı Canan'ın amansız bir hastalığıa yakalanması sonrası iyileşmesi için acilen ameliyat içim para bulması gerekmektedir. Mustafa çalıştığı fabrikanın sahibi Yakup Bey’i bulup aylardır ödenmeyen maaşlarını istemek için yola çıkar. Ancak o gün yaşananlar Mustafa’nın ve kızı Cemre’nin hayatını değiştirir. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR