Dinamo Zagreb Ferençvaroş Maçı Hangi Kanalda? Saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Dinamo Zagreb ile Macaristan temsilcisi Ferençvaroş karşı karşıya geliyor. Dinamo Zagreb Ferencvaros, Şampiyonlar ligi 3. ön eleme turu ilk maçının detayları futbol severler tarafından araştırılmaya başlandı. Dinamo Zagreb Ferençvaroş maçı hangi kanalda?

Dinamo Zagreb Ferençvaroş Maçı Hangi Kanalda? Saat kaçta?
Yayın Tarihi: 6.08.2019 15:31:00

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda, Dinamo Zagreb ile Ferençvaros eşleşmesi sahne alıyor! Hırvatistan Ligi'nin son şampiyonu Dinamo Zagreb, evinde Macaristan temsilcisi Ferençvaroş'u ağırlıyor. Dinamo Zagreb Ferençvaroş maçı hangi kanalda? Dinamo Zagreb Ferençvaroş maçı saat kaçta, ne zaman?

Dinamo Zagreb - Ferençvaroş Maçı Ne Zaman?


Dinamo Zagreb - Ferençvaroş, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı, 6 Ağustos Salı günü saat 21:00'da başlayacak. Stadion Maximir'deki Dinamo Zagreb Ferençvaroş karşılaşmasında, Hırvatistan ekibi ve ev sahibi Dinamo Zagreb ağır favori olarak sahaya çıkacak. Macar temsilcisi Ferençvaroş ise bir sürpriz yapmanın peşinde...

Dinamo Zagreb - Ferençvaroş maçı Hangi Kanalda?

Dinamo Zagreb Ferençvaroş maçının Türkiye'den yayıncı kuruluşu henüz belli olmadı. Futbol severler, Türk kanallarından Dinamo Zagreb Ferençvaroş mücadelesini canlı olarak izleyemeyecekler. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR