Diriliş Ertuğrul bu akşam var mı yok mu? Diriliş Ertuğrul 131. bölümde neler olacak

TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul geçtiğimiz hafta ekranlara gelmedi. Peki Diriliş Ertuğrul bu akşam var mı yok mu? Diriliş Ertuğrul 131. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Diriliş Ertuğrul bu akşam var mı yok mu? Diriliş Ertuğrul 131. bölümde neler olacak
Yayın Tarihi: 16.01.2019 16:23:00

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hande Soral, Hülya Darcan ve İlker Aksum'un paylaştığı Diriliş Ertuğrul dizisi son olarak 130. bölümüyle ekranlara geldi.

TRT1'in rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul geçtiğimiz hafta ekranlara gelmedi. Peki Diriliş Ertuğrul bu akşam var mı yok mu? Diriliş Ertuğrul 131. bölümde neler olacak?


Yapımcılığını Tekden Film - Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği Diriliş Ertuğrul dizisi geçtiğimiz hafta sezon arası vermemiş olmamasına rağmen ekranlara gelmedi. Peki Diriliş Ertuğrul bu akşam var mı yok mu? Diriliş Ertuğrul 131. bölümde neler olacak?

Diriliş Ertuğrul geçtiğimiz hafta ekranlara gelmeyen 131. bölümüyle, bu akşam TRT1 ekranlarında olacak. 

Peki Diriliş Ertuğrul 131. bölümde neler olacak?

Diriliş Ertuğrul 131. yeni bölümde Beybolat Bey ile birlikte oynadığı oyunla kalede haini bulmak isteyen Ertuğrul herkesi şaşırtacak bir hamle yapacak. İlbilge Hatun’u kurduğu muhteşem plan ile kaleden çıkartmayı başaran Ertuğrul Bey, Dragos’a karşı yeni bir oyun daha oynuyor.

Ertuğrul, İlbilge’yi kurtarmak için Uranos’un teklifini kabul ettiğini söylemiş ve istediği altınlarla malzemeleri kaleye getirmişti. Malzeme sandıklarının içinden çıkan Turgut ve Beybolat, İlbilge’yi kurtarmış, bunu öğrenen Uranos da Ertuğrul’un boğazına hançerini dayamıştı. Ertuğrul kaleden çıkmak için ne yapacak?

Ertuğrul, Uranos’a Moğol altınlarını ele geçirme teklifi yapmıştı. Dragos bu konuda ne karar verecek? Uranos’tan ne yapmasını isteyecek? İlbilge, Ertuğrul sayesinde kaleden kurtarılmıştı. Beybolat, onu Emir Bahaeddin ile evlendirmek istiyordu. İlbilge, Emir Bahaeddin ile evlenecek mi? Ertuğrul ise Beybolat’tan Sırma’yı isteyecek mi?






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR