Diriliş Ertuğrul geldiği gibi zirveye oturdu herkes onu bekliyormuş

Trt1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 5. sezonu dün akşam başladı. 122. bölümüyle ekranlara gelen dizi başladığı gibi zirveye yerleşti.

Diriliş Ertuğrul geldiği gibi zirveye oturdu herkes onu bekliyormuş
Yayın Tarihi: 8.11.2018 13:17:00

Trt1'in çok sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul, dün akşam 122. bölümüyle ekranlara geldi. Çok sevilen dizi 4 sezondur fırtınalar estiriyordu.

Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Hülya Darcan'ın paylaştığı diziye yeni sezonunda İlker Aksum, Hande Soral gibi başarılı oyuncular da dahil oldu. 

Oyuncu kadrosu, dekoru ve platosunun neredeyse tamamının yenilendiği dizi, 5. sezonunda Ertuğrul Bey’in beyliğini Söğüt’e taşıdıktan sonraki dönemini izleyiciye aktarıyor.




Reytingleri sildi süpürdü!

Diriliş Ertuğrul 7 Kasım Çarşamba akşamı ayağının tozuyla hem Total hem de AB grubunda birinci oldu. İzleyicilerin diziyi ne kadar özlediğini kanıtlayan bu durum, Sen Anlat Karadeniz'in de birinciliğine son vermiş oldu.

Sosyal medyada da zirvede!

Diriliş Ertuğrul 5. sezonunun ilk bölümü sosyal medyada da olay oldu. Dizinin 122. bölümü için Twitter’da 100 bin üstü tweet atıldı. “Diriliş Ertuğrul” 5. sezonunun ilk bölümüyle Türkiye gündeminde birinciliğe otururken dünya gündeminde de beşinci sırada yer aldı.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR