Diriliş Ertuğrul için heyecan dorukta geri sayım başladı

Trt1'in çok sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 5. sezonunun başlamasına saatler kaldı. 7 Kasım Çarşamba akşamı 122. bölümüyle ekranlara gelecek dizi heyecanla bekleniyor.

Diriliş Ertuğrul için heyecan dorukta geri sayım başladı
Yayın Tarihi: 6.11.2018 10:35:00

7 Kasım Çarşamba akşamı yeni sezonu başlayacak olan Diriliş Ertuğrul dizisi yeni karakterleri, değişen kostümleri ve çarpıcı sahneleri ile ekranda yine fırtınalar estirmeye geliyor.

Çarşamba akşamları güçlü rakibi Sen Anlat Karadeniz'le müthiş bir reyting rekabetine giren Diriliş Ertuğrul başta düşüş yaşasa da yeniden toparlamıştı.

Engin Altan Düzyatan’ın başrolünde olduğu Diriliş Ertuğrul 122. bölümüye birlikte 5. sezonuna başlıyor.  Dizinin yeni sezonunda Osmanlı Devleti'nin temelleri atılmaya başlanacak.




Hande Soral, İlker Aksum, Armağan Oğuz, Ünal Silver, Kimya Gökçe Aytaç, Enis Yıldız ve Eser Karabil gibi yeni isimlerin katıldığı dizi yeni sezona bir hayli geç başlıyor aslında...

Sabırları artık tükenmek üzere olan izleyiciler ise Çarşamba akşamını iple çekiyor.

5. sezonunda büyük bir aşka tutulacağı söylenen Ertuğrul'un yeni aşkı Hande Soral olacak. Ertuğrul, en büyük düşmanının kız kardeşine aşık olacak.

Yepyeni maceraların yaşanacağı Diriliş Ertuğrul, 7 Kasım Çarşamba akşamı 122. bölümüyle ekranlara gelecek.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR