Diriliş Ertuğrul rakip tanımıyor reytingleri yine sildi süpürdü

Trt1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Eruğrul dün akşam 124. bölümüyle ekranlara geldi. Her hafta zirveye yerleşen Diriliş Ertuğrul, Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi...

Diriliş Ertuğrul rakip tanımıyor reytingleri yine sildi süpürdü
Yayın Tarihi: 22.11.2018 13:16:00

Başrollerini Hülya Darcan ve Engin Altan Düzyatan'ın paylaştığı diziye bu sezon İlker Aksum, Hande Soral gibi başarılı isimler de dahil oldu.

TRT1 ekranlarında 5. sezonuyla izleyicisiyle buluşan yapımcılığında ve senaryosunda Mehmet Bozdağ imzası bulunan “Diriliş Ertuğrul” her bölümüyle reytingleri silip süpürüyor.

Dün akşam 124. bölümüyle ekranlara gelen dizi yine reytinglerde ilk sırada yer aldı. Ezeli rakibi Sen Anlat Karadeniz dizisini hem totalde hem de AB grubunda geride bırakan TRT1’in en başarılı yapımı, 5. sezonunda da yine büyük başarı elde ediyor.


Total grubunda 15.71 reytingle 1. olan Diriliş Ertuğrul, AB grubunda da 15.75 reyting alarak iki grupta da zirveye adını yazdırdı.

Yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı “Diriliş Ertuğul” bu sezon yepyeni platosuyla da izleyicilerine eşsiz bir deneyim yaşatıyor.

Türk televizyon tarihine adını yazdırmanın yanı sıra dünyada ses getiren ve yayınlandığı 85’in üzerinde ülkede 25 lisana çevrilerek rekor kıran Diriliş Ertuğrul her bölümüyle izleyenleri ekran başına kitliyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR