Diriliş Ertuğrul zirveye adeta taht kurdu efsane olacak

TRT1'in efsanevi dizisi Diriliş Ertuğrul dün akşam 125. bölümüyle ekranlara geldi. Reyting rekortmeni dizi her hafta olduğu gibi 125. bölümüyle de zirveye yerleşti.

Diriliş Ertuğrul zirveye adeta taht kurdu efsane olacak
Yayın Tarihi: 29.11.2018 15:05:00

Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Hülya Darcan'ın paylaştığı dizi her hafta olduğu gibi bu hafta da zirvedeki yerini korudu.

Yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı Diriliş Ertuğul dizisinde İlker Aksum, Hande Soral, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu, Ali Buhara Mete gibi başarılı isimler de rol alıyorlar.

Yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği Diriliş Ertuğrul'un senaryosunda ve yapımcılığında Mehmet Bozdağ imzası bulunuyor.




Beş sezondur Türk televizyon tarihine adını altın harflerle yazdıran Diriliş Ertuğrul, dünya çapında da adından söz ettiriyor.  85 ülkede 25’in üzerinde dile çevrilerek tarihimizi milyonlara anlatan dizi her bölümüyle reyting rekorları kırıyor.

Diriliş Ertuğrul dün akşam ekranlara gelen 125. bölümüyle ABC1’de 17.14, AB’de 15.64 ve TOTAL’de 14.33 reyting oranıyla tüm reyting gruplarında zirveyi kimselere kaptırmadı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR