Diriliş Ertuğrul'dan kötü haber! Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak

TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul 131. bölümü hakkında kötü haber geldi. Çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni dizisi bu hafta yayınlanmayacak. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölüm neden yayınlanmıyor? Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Diriliş Ertuğrul'dan kötü haber! Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak
Yayın Tarihi: 7.01.2019 12:37:00

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hande Soral, Hülya Darcan ve İlker Aksum'un paylaştığı Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanayacak. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölüm neden yayınlanmıyor? Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman?

Yapımcılığını Tekden Film - Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği Diriliş Ertuğrul dizisi bu hafta 131. bölümüyle ekranlara gelecekti. Fakat yeni bölüm yayınlanma tarihi ertelendi. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölüm neden yayınlanmıyor? Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman?


Diriliş Ertuğrul 131. bölüm fragmanının yayınlanması ardından izleyiciler heyecanla Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümünü beklemeye başladı. Fakat Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü ertelendi. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölüm neden yayınlanmıyor? Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman?

Diriliş Ertuğrul dizisinin 131. bölümünün neden yayınlanmayacağı hakkında bir açıklama gelmedi. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman?

Diriliş Ertuğrul dizisi 131. bölümüyle 16 Ocak Çarşamba akşamı TRT1 ekranlarında olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR