Diriliş Ertuğrul'un başarısı durdurulamıyor! 127. bölümüyle ortalığı adeta yıktı

TRT1'in çok sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul dün akşam 127. bölümüyle ekranlara geldi. Çarşamba günlerinin değişmez zirve sahibi Diriliş Ertuğrul'un başarısını kimse durduramıyor.

Diriliş Ertuğrul'un başarısı durdurulamıyor! 127. bölümüyle ortalığı adeta yıktı
Yayın Tarihi: 13.12.2018 15:17:00

Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Hülya Darcan'ın paylaştığı diziye bu sezon İlker Aksum ve Hande Soral katıldı. 5 sezondur Çarşamba akşamlarının favorisi haline gelen Diriliş Ertuğrul dün akşam 127. bölümüyle ekranlara geldi. 

Yapımcılığında ve senaryosunda Mehmet Bozdağ imzası bulunan TRT1'in Diriliş Ertuğrul dizisi 127. bölümüyle yine Total, AB ve ABC1 alanlarında rakiplerini ikiye katlayan reyting ve share’i ile zirvedeki yerini yükselerek korudu.




Çarşamba akşamlarının lider dizisi “Diriliş Ertuğrul”, her bölümünde yaşanan gelişmelerle Türkiye ve dünyada izleyicisini arttırmaya da konuşulmaya da devam ediyor. Total’de 15.33, AB’de 16.78, ABC1’de 18,67 reyting alan dizi yine rakiplerine oranla iki kat daha çok izleniyor.

Diriliş Ertuğrul dün akşamki 127. bölümüyle yükselişine devam ederken, sosyal medyada da uzun bir süre zirvede kaldı. Türkiye sosyal medya gündemiyle uzun süre birinciliği koruyan dizi, dünya gündeminde de ilk sıralarda yer aldı.

Sanatçı ozan Şemistan Elizamanlı’nın şarkısının yer aldığı bölüm ise şarkının ismi de olan “zaferbismillah” etiketiyle 120 bin üzerinde tweet alarak seyriciden beğeni topladı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR