Diriliş Ertuğrul'un Engin Altan Düzyatan Kurşun dizisiyle FOX TV'de

FOX TV'nin yeni dizisi Kurşun'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan oldu. En son Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan, yeni sezonda FOX'un Kurşun dizisinde rol alacak. Detaylar netlik kazandı...

Diriliş Ertuğrul'un Engin Altan Düzyatan Kurşun dizisiyle FOX TV'de
Yayın Tarihi: 16.07.2019 19:49:00

Most Productions tarafından hazırlanan ve yeni sezonda FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Kurşun dizisinin erkek başrol oyuncusu belli oldu. TRT 1 ekranlarının sevilen ve reytingi yüksek dizisi Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Gazi karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan, Kurşun dizisinin erkek başrol oyuncusu oldu.

Diriliş Ertuğrul dizisinde senaryo gereği diziye veda eden Engin Altan Düzyatan'ın yeni projesi, FOX'un Kurşun dizisi oldu. Sıla, Merhamet ve Hayat Şarkısı gibi dizilerin de yapımcısı olan Most Productions'un hazırladığı Kurşun dizisinde Engin Altan Düzyatan'ı izleyeceğiz. 

KURŞUN DİZİSİ KONUSU NE? ENGİN ALTAN DÜZYATAN DİZİDE
 
Most Productions'ın FOX Türkiye için hazırladığı sezon dizisi Kurşun, 1970'lerde geçen bir hikayeyi konu alıyor. Dizide Engin Altan Düzyatan, "Orhan Kurşun" karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Öte yandan Engin Altan Düzyatan'ın partneri olarak dizide "Leyla" karakteriyle izleyeceğimiz kadın başrol oyuncusu henüz belli olmadı. 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR