"Dizi mi izliyoruz reklam mı belli değil!" Çukur'da yapılan reklama tepki yağdı

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur dün akşam 2. sezon 12. bölümüyle ekranlara geldi. Dizide yapılan reklama ise sosyal medyadan tepki yağdı.

"Dizi mi izliyoruz reklam mı belli değil!" Çukur'da yapılan reklama tepki yağdı
Yayın Tarihi: 4.12.2018 13:44:00

Başrollerini Erkan Kolçak Köstendil, Aras Bulut İynemli ve Necip Memili'nin paylaştığı Çukur dizisinin dünkü bölümünde yapılan reklam olay oldu. Son dönemde dizilerin hikayelerine "ürün yerleştirme" olarak giren markalara bir lastik markası da dahil oldu.

Çukur'un dünkü bölümünde yaşanan bir sahnede ürün yerleştirme yapıldı. Dizide yıllardır "Sağlamsa Lassa" sloganıyla ön plana çıkan lastik markası Lassa'nın ürün yerleştirmesi yapıldı.

Hikayeye yedirilen konuya göre, Medet’i alıp arabasıyla yola çıkan Cumali, gaza basınca Medet bir hayli korktu. Cumali tam o sırada “Biz korkmayız ondan bundan” diye mırıldanmaya başlayınca konu anlaşıldı.



Herkesin artık ezberlediği bu sözler Lassa lastik markasının reklam müziğiydi.


Medet, “Cumali Bey, bu dağda bayırda ne işimiz var?” diye sorunca Cumali de “Ne oldu Medet bey korktunuz mu?” diye sordu.

Reklamı bilenler bilir, şarkıdaki "Biz korkmayız kardan kıştan" sözüne Medet atıfta bulunarak “Ne korkacağız kardan kıştan” diyerek hepimizi reklamın içine çekmiş oldu.

Kış lastikleri vurgusunun yapıldığı sahnelerin devamında, Cumali Medet’i bir otoparka götürdü ve ceza evine girmeden önce oraya bıraktığı klasik bir aracın örtüsünü kaldırınca, lastiklerinin çalındığını görüp, yakınlarda lastik alacakları bir yer olup olmadığını sordu.

Dizilerin içinde yapılan bu ürün yerleştirmelere gıcık olan izleyiciler ise bu duruma tepki gösterdi.

Dizinin içine yerleştirilen bu tarz reklamları itici bulan izleyiciler, zaten reklamların uzun olduğunu bir de tam diziyi izlerken bu ürün yerleştirmelerin verilmesinin çok gereksiz olduğunu düşünüyor.

İşte o sahne:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR