Dizideki kızıyla aşk yaşamaya başladı

Caner Cindoruk, dizide kızına hayat veren oyuncu Mina Koyuncular ile aşk yaşamaya başladı.

Dizideki kızıyla aşk yaşamaya başladı
Yayın Tarihi: 1.09.2023 12:27:00

Son olarak Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği Volkan karakteri ile büyük bir çıkış yaklalayan başarılı oyuncu Caner Cindoruk şimdilerde Maviye Sürgün adlı dizide yer alıyor. Cindoruk dizide kızına hayat veren genç oyuncu ile gerçek hayatta aşk yaşamaya başladı.

Ünlü oyuncu Caner Cindoruk, rol aldığı Maviye Sürgün adlı dizide kızını canlandıran genç yetenek Mina Koyuncular ile aşk yaşamaya başladı. Ünlü çiftin arasındaki yaş farkı daha şimdiden gündem oldu.

28 yaşında olan Mina Koyuncular ile 43 yaşındaki Caner Cindoruk’un arasında tam tamına15 yaş fark var. Çiftin aşklarını bu nedenle gizli yaşadığı konuşuluyor. Çıkan haberler sonrası çiftin aşk dedikodularını yalanlaması bekleniyor.

Caner Cindoruk’un, Mina Koyuncular dan çok etkilendiği ve ikili arasında aşk başladığı iddia edildi. Sık sık genç oyuncu Mina Koyuncular’a destek olan Cindoruk dikkat çekmişti. Ancak ikili hem yaş farkından hem de Caner Cindoruk’un, dizide kızını canlandıran oyuncuyla anılmasının izleyiciler tarafından kötü karşılanacağından ilişkiyi sakladıkları öğrenildi. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR