Diziler ne zaman başlayacak? Kadın, Hercai, Diriliş Osman, EDHO, Çukur yayın tarihleri belli oldu mu

Televizyon ekranlarının vazgeçilmez dinamiği olan diziler her yaz olduğu gibi bu yıl da ekranlara gelmiyor. Yaz başlamadan hemen önce sezon finali yapan diziler genellikle eylül ayında ekranlara geri dönüyor. Peki 2019-2020 sezonunda diziler ne zaman başlayacak? Yayın tarihleri açıklandı mı?

Diziler ne zaman başlayacak? Kadın, Hercai, Diriliş Osman, EDHO, Çukur yayın tarihleri belli oldu mu
Yayın Tarihi: 16.08.2019 09:35:00

Türk televizyonlarının lokomotifleri olan diziler sezon boyu fırtına gibi eserken, yaz döneminde ortadan kayboluyorlar. Yaz boyu tatil yapan dizi ekipleri ağustos gibi setlere geri dönüyor. Ciddi bir hayran kitlesine sahip olan diziler sadece ülkemizde değil dünya pazarında da büyük ilgi görüyor.

Geçtiğimiz sezon yayınlanan ve önümüzdeki yıl da devam edecek olan; Hercai, Bir Zamanlar Çukurova, Kuzgun, Payitaht Abdülhamid, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yasak Elma, Çukur, Vuslat, Zalim İstanbul, Kardeş Çocukları, Savaşçı, Elimi Bırakma, Kalk Gidelim ve Bir Aile Hikayesi mayıs ayında sezon finali yapmıştı. E yapımlar uzun zamandır tatilde olunca izleyiciler de "Diziler ne zaman başlayacak?" sorusuna yanıt aramaya başladı.

Çoğuyla ilgili henüz net bir tarih yok. Ancak dizilerin ortalama Eylül ayının 3. haftasında yeniden ekranlarda olması bekleniyor. 

Öte yandan sezon başlar başlamaz yeni bir sürü dizi de ekranlardaki yerini alacak. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Benim Adım Melek, Ramo, Şampiyon, Aşk Ağlatır, Diriliş Osman, Kuzey Yıldızı, Seksenler gibi birçok dizinin başlayacağı yeni sezonda rekabet bir hayli yüksek olacak. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR