Diziler sezon arası yapmışken Ocak ayının yükselen yıldızı TRT1 mi olacak

Diziler, her yıl Ocak ayında bir veya iki hafta süreyle sezon arası veriyor. Reklam anlaşmalarının yenilenmesi için yapılan bu yayın arası bu yıl 3 hafta veya daha uzun olacak. Fakat bunu uygulamayan tek kanal ise TRT1... Peki Ocak ayının yükselen yıldızı TRT1 mi olacak? İşte detaylar...

Diziler sezon arası yapmışken Ocak ayının yükselen yıldızı TRT1 mi olacak
Yayın Tarihi: 29.12.2018 14:15:00

Reyting mücadelesi veren ve büyük kitlelere sahip sevilen diziler her yıl, Ocak ayında bir veya iki hafta süreyle sezon arası veriyor.

Fakat bu yıl kanallar dizilerine 3 hafta veya daha uzun bir süre ara verecek. Yalnızca bir kanal dışında o da TRT1... Peki Ocak ayının yükselen yıldızı TRT1 mi olacak?

Rekalm anlaşmalarına ihtiyacı olmayan TRT1 ise ekranların bu bomboş döneminde iki yeni dizisini izleyicileriyle buluşturacak. Peki bu durum TRT1'e neler kazandırabilir? Ocak ayının yükselen yıldızı TRT1 mi olacak?

TRT1 ilk olarak 7 Ocak Pazartesi akşamı Vuslat dizisini ekranlara getirecek. Kadir Doğulu'nun başrolünde olduğu dizide tanıtımlarıyla bir hayli merak uyandırdı.


Bir sonraki haftada TRT1 ekranlarında 15 Ocak Salı akşamı Halka dizisi izleyicileriyle buluşacak. Gerek kadrosu gerek hikayesiyle uzun zamandır çok konuşulan Halka dizisinin, Salı akşamları Kadın ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerine rakip olacağı düşünülüyor. 

Hal böyle olunca ekranların bomboş olacağı Ocak ayının kazananı TRT1 olacak gibi gözüküyor. Hem Halka ve Vuslat dizisinin tutması açısından hem de izleyici kazanması açısından TRT1 çok doğru bir hamle yapmış gibi gözüküyor. Peki Ocak ayının yükselen yıldızı TRT1 mi olacak?

Bu sorunun cevabını henüz bilemiyoruz ama TRT1 akıllıca hamleleriyle başarılı bir Ocak ayı geçireceğe benziyor.


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR