DNS Değiştirme! Türk Telekom Google Youtube ve Gmail'e DNS Değiştirerek Girebilirsiniz

DNS Değiştirme. DNS değişikliği nasıl yapılır? türk Telekom DNS'leri Google servislerine giremiyor. Türk Telekom DNS problemi nedeniyle vatandaşlar DNS değiştirme taktiğiyle hızlı bir şekilde gezintilerine devam edebilir. Peki DNS nasıl değiştirilir? DNS Değiştirerek Türk Telekom, TTNET kullananlar

DNS Değiştirme! Türk Telekom Google Youtube ve Gmail'e DNS Değiştirerek Girebilirsiniz
Yayın Tarihi: 20.01.2020 17:04:00

DNS Değiştirme. DNS değişikliği nasıl yapılır? türk Telekom DNS'leri Google servislerine giremiyor. Türk Telekom DNS problemi nedeniyle vatandaşlar DNS değiştirme taktiğiyle hızlı bir şekilde gezintilerine devam edebilir. Peki DNS nasıl değiştirilir? DNS Değiştirerek Türk Telekom, TTNET kullananlar girişi hızlandırabilir.

İnternet neden yavaş?

Google başta omak üzere bir internet hareket etmeme derecesine gelen Türk Telekom çözümünü sizlere aktarıyoruz. Türk Telekom 20 ocak tarihinde çöktü. Google servisleri sonrası Gmail, Youtube, instagram, Whatsapp ve Facebook erişim problemi beraberinde geldi. Hatta Türk Telekom internet tamamen giden kullanıcılar var. Bunun sebebi DNS ayarları. DNS çökmesi sebebiyle nasıl gireceğiniz sizlere aktardık.

Çözümü ne?

Türk Telekom kullananlar çok hızlı bir şekilde interneti yeniden hızlandırabilir. DNS ayarları değiştirerek güncel DNS'lerle hızlı bir şekilde internette gezinmeye devam edebilirsiniz. 

Türk Telekom DNS ayarları nasıl değiştirilir?

 Ağ durumunu ve görevleri görüntüle seçeneğine tıklayın.


– Açılan pencerenin sol tarafında yer alan ‘”Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir” kısmına tıklayın.

– Bu kısımdan bağlı olduğunuz internete sol tıklayarak ”Özellikler” kısmını seçin.

– Daha sonrasında “İnternet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4)” öğesini seçin ve özelliklerine girin.

– Aşağıda sizler için vereceğimiz güncel DNS’leri burada çıkan kısma girerek, kolay bir şekilde ayarlarınızı değiştirmiş olacaksınız.

Türk Telekom hızlı ve güvenilir DNS'ler hangisi?

Cloudflare DNS kullanabilirsiniz: 
1.1.1.1
1.0.0.1

Google DNS
8.8.8.8
8.8.4.4




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR