Dolar Tekrar Kanala girdi! Hareket Başlıyor! Dolar 6.50 çok kısa sürede 8.50 uzun vadede

Dolar tekrar kanala girdi. Dolar'ı olanlara büyük müjde. Doların freni patladı. Dolar artık olacağı ve gideceği yer kestirildi. Bugün Dolar Kanalı yukarıya doğru kırdı, Dolar'da hareket başlıyor. İşte Dolar'ın duracağı nokta.

Dolar Tekrar Kanala girdi! Hareket Başlıyor! Dolar 6.50 çok kısa sürede 8.50 uzun vadede
Yayın Tarihi: 28.11.2019 15:39:00

Dolar tekrar kanala girdi. Dolar'ı olanlara büyük müjde. Doların freni patladı. Dolar artık olacağı ve gideceği yer kestirildi. Bugün Dolar Kanalı yukarıya doğru kırdı, Dolar'da hareket başlıyor. İşte Dolar'ın duracağı nokta.

Dolar Yükselişe geçiyor!

Dolar artık yükselişe geçiyor. Yıl sonu analizlerine göre Dolar'ın geleceği yer belli oluyor. Dolar gündüz saatlerinde başladığı 5.75 çok erken 5.79 olarak güncellendi. Zor eşik olarak lanse edilen yeri kıran Dolar artık durdurulamaz bir yere doğru gidiyor. 2020 Dolar Tahminleri aynı şekilde yoluna artarak devam ediyor. uzman analizcilerden Dolar gideceği yer şu şekilde aktarılıyor.

Dolar Faiz indirimi beklentisiyle harekete geçiyor!

Dolar beklenilen sert hareketlere geçiyor. Türkiye'nin S400 test etmesi sonrası yeni bir gerginlik çıkacağı sebebiyle Dolar'ı harekete geçirdi. Piyasalar bu ihtimali her zaman değerlendiriyor. Dolar Kuru 5.79 test etmesinden sonra, Türkiye cumhuriyeti Merkez Bankası açıklamaları da yükselişine sebep olacak.

Faiz Politikası artıracak!

Enfalasyon tek haneye gerilemesiyle Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Faiz indirime devam etmesi bekleniyor. Yılın son toplantısında yüzde 14 olan Politika faizi yüzde 12'e çekilecek. Bu beklentiler sonrası Dolar durmayacak. Merkez Bankası başkanı da bu açıklamaları onaylayınca artık Dolar eşik noktası geçti ve çok ciddi şekilde Dolar uçuşa geçecek.

Borsa'da boşaltılıyor!

Borsa'da Dolar'a ters orantılı bir şekilde hızlı bir şekilde boşaltılıyor. Hisselerin bir çoğu yatırım tavsiyesi olarak söylemesekte Dolar yükselişinde Borsa düşmeye başalyacak. Dolar yukarı doğru atakları 5.79'dan sonra 5.90 bandını ilk etepta zorlayacak. 


5.95 Dikkat!



Dolar'ad 5.95 görmesinden sonra 6.50 kesin olarak gösteriyor. Uzman analizler 6.50 Dolar Kuru'nu destekleyecek seviyede 5.95 sinyalinden sonra 6.50 fena kırılacak. Tüm sinyaller Dolar al şeklinde yükselişini sürdürüyor. Dolar Kuru dikkatli şekilde devam ettiğinizde Dolar TL şeklinde haftanın dördüncü işlem gününde net bir yükseliş şeklini gösterdi. 

Merkez Bankası Faiz indirimi ne zaman indirilecek?

Merkez Bankası Faiz indirimi Aralık ayında gelecek. Yeni ay toplantısında Merkez Bankası politika faizleri indirdiği gibi Dolar'ın yükselişi sürecek. Dolar tüm hesaplarda al sinyalleri vermesi ve uzmanların açıklamaıs sonrası, "Piyasalarda alıcılar fazla, günlük bazda alıcılar hakimiyeti elini aldı". Dolar'da  5.79 takip ettikden sonra haftalık bazlı analizi sonrası Net bir Ralli bekleniyor. Aralık ayının ilk haftasında Dolar'ın yükselişi başlayacak. 

Piyasalar ne diyor?

Piyasalar Dolar'ı ödeme aracı olarak değil, yatırım aracı olarak görüyor. Dolar 6.50 ve 8-8.50 fiyatlarını bekliyor. Piyasa uzmanları görüntüde ilk olarak 6.50 geleceği hemen 8.8-50 bandına çıkacağını gösteriyor. Dolar yükselişi "Artık Dolar'ı zor tutarlar" diyerek hareketleniyor. 

Çarşı Pazar Fena karışacak!

Dolar uzmanı Selçuk Geçer, Amerika Türkiye üzerinde yaptırımları uygulamaya başlarsa, Türkiye Ekonomisinde çok ciddi bir ekonomik krizle karşı karşıya geleceğimizi söyledi. Ne tam olarak iyi ne tam olarak kötü olsa da yüksek işsizlik ve yüksek enflasyona yakın olsakta Dolar sabitlenmişti. Ancak Dolar için Borsa'da göz boyama yapıldığını düşünüerek, Varlık Fonu daha çok yükselerek ona göre at oynatıyor dedi.

Uzman Geçer, kısa sürede Dolar'da sert bir yükseliş görebiliriz dedi. Dolar bir gün içinde 5.75 zorlarsa 5.80 kırarsa 5.95 bu hafta içinde göreceğiz dedi. 6.25'e kadar gidecek Dolar 1 hafta içerisinde görebiliriz dedi. TÜİK verileri sonrası Dolar ir artış daha sağlayacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR