Donmadan Kasımpaşa Galatasaray maçı izle Bein Sports Şifresiz Paşa GS jestyayın netspor canlı maç izle

Donmadan Kasımpaşa Galatasaray maçı izle. Kasımpaşa Galatasaray canlı maç izle. Kesintisiz Kasımpaşa Galatasaray maçı izle! Kasımpaşa Galatasaray donmadan izle. Kasımpaşa Galatasaray canlı maç yayını. Şifresiz Kasımpaşa Galatasaray maçı izle! Kasımpaşa Galatasaray canlı maç izle. Jestyayın Kasımpaşa

Donmadan Kasımpaşa Galatasaray maçı izle Bein Sports Şifresiz Paşa GS jestyayın netspor canlı maç izle
Yayın Tarihi: 4.10.2020 18:23:00

Donmadan Kasımpaşa Galatasaray maçı izle. Kasımpaşa Galatasaray canlı maç izle. Kesintisiz Kasımpaşa Galatasaray maçı izle! Kasımpaşa Galatasaray donmadan izle. Kasımpaşa Galatasaray canlı maç yayını. Şifresiz Kasımpaşa Galatasaray maçı izle! Kasımpaşa Galatasaray canlı maç izle. Jestyayın Kasımpaşa Galatasaray maç izle!

Kasımpaşa Galatasaray maçı izle Bein Sports maç izle!

Süper Lig'de haftanın maçında Kasımpaşa Galatasaray maçı izle! Kasımpaşa Galatasaray canlı maç izle. Şifresiz Kasımpaşa Galatasaray maç izle! Donmadan Kasımpaşa Galatasaray maçı izle. Kasımpaşa Galatasaray jestyayın izle. Kasımpaşa Galatasaray netspor izle. jestyayın Kasımpaşa Galatasaray maç izle!

Süper Lig'de futbol heyecanı Kasımpaşa Galatasaray maçıyla sürüyor. Zorlu bir 90 dakikanın yaşanacağı Kasımpaşa - Galatasaray maçı için geri sayıma geçildi. İki İstanbul ekibinin karşılacağı zorlu mücadelede 3 puan için kıran kırana rekabet yaşanacak. UEFA Avrupa Ligi'nden elenen ve bunun acısını Kasımpaşa karşısında galibiyetle çıkarmak isteyen Cimbom, sahaya mutlak 3 puan için çıkacak! Ev sahibi Kasımpaşa ise kötü gidişe dur demek istiyor. Kasımpaşa Galatasaray CANLI MAÇ detayları haberimizde sizlerle...

Süper Lig'in 4. haftasında İki İstanbul kulübü: Kasımpaşa ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Süper lig'de haftanın maçı olmaya aday Kasımpaşa Galatasaray maçı dakikalar içinde başlayacak. Hafta içinde oynadığı UEFA Avrupa ligi' Glasgow Rangers mücadelesini 2-1 kaybeden ve Avrupa defterini kapatan Galatasaray, tüm gücüyle Süper Lig şampiyonluğunu istiyor. Mehmet Altıparmak yönetimindeki Kasımpaşa da ilk 3 haftada sadece 1 galibiyet almalarından ötürü kötü gidişata dur demek için Galatasaray'ı devirmenin planlarını yapıyor. Kasımpaşa Galatasaray maçı için nefesler tutuldu ve heyecan dorukta!

KASIMPAŞA - GALATASARAY MAÇI İLK 11'LERİ

Galatasaray: Fatih, Omar, Marcao, Luyindama, Emre Taşdemir, Etebo, Taylan, Belhanda, Feghouli, Arda, Diagne

KASIMPAŞA - GALATASARAY MAÇI CANLI!




Kasımpa - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 4. hafta maçı, bu akşam ( 4 Ekim 2020 Pazar ) saat 19:00'da başlayacak. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan stadyumunda oynanacak zorlu mücadeleye Koronavirüs pandemisi çerçevesinde alınan önlemler kapsamında seyirci alınmayacak. Kasımpaşa Galatasaray maçını hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını ise Tarık Ongun, Yasin Kol ve Orkun Aktaş yapacaklar. Kasımpaşa Galatasaray maçı beIN Sports HD 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

ARDA TURAN İLK 11'DE



Son olarak oynanan Glasgow Rangers mücadelesinde kadroya alınmayan, yüksek ateş ve halsizlik şikayeti olduğu bildirilen ancak Covid-19 PCR testi negatif çıkan ve akciğer tomografisinde de sorun bulunmayan Arda Turan, bu akşam Kasımpaşa deplasmanında ilk 11'de forma giyecek. Teknik direktör Fatih Terim tecrübeli isme ilk 11'de şans verdi. Babel ise yedeğe çekildi.

BELHANDA VE FEGHOULİ İLK 11'DE



Glasgow Rangers maçında gösterdikleri performansla eleştirilerin hedefine oturan Belhanda ve Feghouli bu akşam Kasımpaşa karşısında maça ilk 11'de başlayacaklar. Fatih Terim, takımdan ayrılıp ayrılmayacağı konusunda netlik olmayan ancak büyük ihtimal Galatasaray'da kalacak olan Belhanda'ya yine ilk 11'de şans verdi.

SARACCHİ'NİN YOKLUĞUNDA EMRE TAŞDEMİR



Galatasaray'da Başakşehir maçından sonra Fenerbahçe ve Glasgow Rangers maçlarını sakatlığı nedeniyle kaçıran Saracchi, Kasımpaşa maçında da forma giyemeyecek. Fatih Terim, Saracchi'nin yokluğunda form düşüklüğü yaşayan Martin Linnes'in yerine Emre Taşdemir'e formayı verdi. Emre Taşdemir, Başakşehir maçında yaptığı asistle galibiyette söz sahibi isimlerden olmuştu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR