Douglas Beşiktaş'ta! Beşiktaş'ın yeni transferi Barcelona'dan Douglas oldu!

Beşiktaş bonservisi Barcelona'da olan ve Sivasspor'da kiralık oynayan Dougleas'ı transfer etti! Douglas Beşiktaş'ta! Beşiktaş'ın yeni transferi Douglas araştırılmaya başlandı. Douglas kimdir, hangi mevkide oynuyor? BEşiktaş'ın Douglas transferinin detayları haberimizde...

Douglas Beşiktaş'ta! Beşiktaş'ın yeni transferi Barcelona'dan Douglas oldu!
Yayın Tarihi: 25.07.2019 13:41:00

Beşiktaş, Sivasspor'da kiralık olarak oynayan Douglas'ı transfer etti! Tyler Boyd, Adem Ljajic ve Hasic transferlerini tamamlayan Beşiktaş'ın yeni transferi bonservisi Barcelona'da olan Douglas oldu! 28 Yaşındaki Douglas resmen Kartal oldu! Beşiktaş'ın yeni transferi Douglas araştırılmaya başlandı. 

Yeni sezon öncesi kadrosunu takviye etmek isteyen Kara Kartal, sağ bek pozisyonuna, geçtiğimiz sezon Sivasspor'da forma giyen Douglas'ı transfer etti! Bonservisi Katalan devi Barcelona'da bulunan ve sözleşmesi bu sezon sonu itibariyle sona eren 28 yaşındaki Brezilyalı Douglas, Beşiktaş'a transfer oldu. 


Beşiktaş Transfer komitesi başkanı Serdar Adalı, Douglas'ın menajeriyle bir araya geldi ve transferi noktaladı. Douglas, Beşiktaş'ın yeni sağ beki oldu.

BEŞİKTAŞ'IN YENİ TRANSFERİ DOUGLAS'IN MALİYETİ BELLİ OLDU

Bonservisi elinde olan Douglas için Beşiktaş bonservis bedeli ödemeyecek. Douglas yıllık 1,5 milyon euro garanti ücret alacak. Beşiktaş, transfer sezonunda bonservisi elinde olan ve yıllık maaşı düşük futbolcuları araştırıyordu. Tyler Boyd'un ardından Douglas da Beşiktaş'ta! 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR